Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

οδηγό



Το πρώτο ταξί χωρίς οδηγό είναι γεγονός !

Η πρώτη υπηρεσία ταξί στην Ευρώπη χωρίς οδηγό ξεκίνησε στη Ρωσία. Το στόλο των αυτόνομων ταξί διαχειρίζεται η Yandex – μια ρωσική εταιρία που διαθέτει σχεδόν τις ίδιες υπηρεσίες με τη Google, όπως του ηλεκτρονικού εμπορίου κλπ.



Και στην Ελλάδα οχήματα χωρίς οδηγό μέσα στην επόμενη δεκαετία

Οι οδικές μεταφορές εισέρχονται σε νέα εποχή και στην Ελλάδα, μέσα από μια σειρά εξελίξεων, που σχετίζονται μεταξύ άλλων με την έλευση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, των ηλεκτρονικών διοδίων, αλλά και των driverless οχημάτων στις επόμενες δεκαετίες.



Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ειδικού φρουρού που σκότωσε τον οδηγό ταξί στην Καστοριά

Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 30χρονου ειδικού φρουρού που κατηγορείται για την δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά.

Από την ενέργεια αυτή όπως και από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, αναμένεται να πέσει φως στα πραγματικά αίτια της δολοφονίας του άτυχου αυτοκινητιστή. 



Αυτοκίνητα χωρίς οδηγό σύντομα και με τη βούλα στη Νορβηγία!

Η νορβηγική κυβέρνηση σκοπεύει να ψηφίσει ένα νόμο την επόμενη άνοιξη, όπου θα επιτρέπει την κίνηση των αυτοκινήτων με την χρήση ραντάρ και καμερών.



Αναζητούν οδηγό που «χτύπησε» πεζή στην Φιλιππιάδα

«Χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της Φιλιππιάδας οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τα ίχνη ενός ασυνείδητου οδηγού που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με θύμα μια πεζή γυναίκα, αλλά δεν σταμάτησε να την βοηθήσει. Αντίθετα, πάτησε γκάζι και έσπευσε να εξαφανιστεί από το σημείο.