Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

NYT



NYT για Σόιμπλε: Αυτός φταίει για το αδιέξοδο

"Για σχεδόν μία δεκαετία η Ελλάδα ταλαιπωρείται από ένα ασφυκτικό χρέος, που πλέον υπολογίζεται πάνω από τα 300 δισ. ευρώ, ή σχεδόν διπλάσιο του ΑΕΠ της χώρας. Κύματα μέτρων λιτότητας προς ικανοποίηση των πιστωτών έχουν επιφέρει μεγάλη δυστυχία. Περισσότεροι από το 25% των Ελλήνων είναι άνεργοι και ζωτικές υπηρεσίες όπως η υγεία και οι συγκοινωνίες λειτουργούν μετά βίας.



Eκτός briefing λόγω Τραμπ CNN και ΝΥΤ

Aπό το καθιερωμένο briefing του Λευκού Οίκου αποκλείστηκαν οι δημοσιογράφοι των New York Times, του CNN, του Politico και άλλων ξένων μέσων την Παρασκευή, όπως καταγγέλλουν οι ΝΥΤ, λίγες ώρες μετά από τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε μέσα ενημέρωσης.



NYT: Οι Έλληνες στρέφονται στη «μαύρη εργασία»

Η Ελλάδα είναι η κρίση που ποτέ δεν εξαφανίζεται για την ΕΕ και με μία ακόμη τεταμένη διαπραγμάτευση με τους δανειστές να έχει προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα, η χώρα πασχίζει να ανακάμψει από τη μεγαλύτερη ύφεση στην ευρωζώνη, γράφουν οι New York Times.



Ασύλληπτη αποκάλυψη των NYT: Δεν ξέρουν να ανάβουν τα φώτα στον Λευκό Οίκο

Σε μία ασύλληπτη αποκάλυψη, η οποία ταυτόχρονα προκαλεί και γέλιο, προέβη η εφημερίδα «New York Times», η οποία σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ συνεδριάζει στον Λευκό Οίκο στο σκοτάδι, διότι δεν γνωρίζει κανείς πώς ανοίγουν τα φώτα.



NYT: Ο Τραμπ ετοιμάζει διάταγμα για δραστική μείωση του ρόλου των ΗΠΑ στον ΟΗΕ

Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ προετοιμάζει την έκδοση εκτελεστικών διαταγμάτων που θα ανοίγουν το δρόμο για την δραστική μείωση του ρόλου που διαδραματίζουν οι ΗΠΑ στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και σε άλλους διεθνείς οργανισμούς, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.



NYT: «Ένα θρίλερ βιώνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ελλάδα»

Οι New York Times αναφέρονται στην αγωνία και τις απέλπιδες προσπάθειες που καταβάλλουν δεκάδες χιλιάδες Ελληνες για να σώσουν την ακίνητη περιουσία τους.