Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

ντροπη



Γιατί νιώθω συνέχεια τύψεις και ενοχές ή ντροπή για πράγματα που έκανα ή δεν έκανα;

Όσοι άνθρωποι έχουμε ακόμη καρδιά και συνείδηση συχνά νιώθουμε τύψεις, ενοχές και ντροπή. Πολλές φορές οι ψυχολόγοι εστιάζουν ιδιαίτερα στο να μας απαλλάξουν από συναισθήματα ντροπής, τύψεων και ενοχών. Και δυστυχώς συχνά αφαιρούν και τη μηχανή που παράγει αυτά τα συναισθήματα, τη συνείδηση.



Εικόνες ντροπής στο Ενετικό Λιμάνι

Εικόνες ντροπές αντίκρισαν στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων οι πρώτοι επισκέπτες της φετινής τουριστικής σεζόν που έφτασαν χθες στην πόλη με τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ.

Συσσωρευμένα σκουπίδια και φερτά υλικά μέσα στην θάλασσα, υποβαθμίζουν την εικόνα του υπ’ αριθμόν ένα αξιοθέατου των Χανίων και αφήνουν τους επισκέπτες με τις χειρότερες εντυπώσεις.



Μητσοτάκης: Ντροπή στον Τσίπρα και τους υπουργούς του για τους καταυλισμούς των μεταναστών

«Μόνον η λέξη ντροπή ταιριάζει στον Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς του για τις εικόνες που είδα στο hot spot της Σάμου», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκηςπου έκανε αυτοψία την Τρίτη στο κατάμεστο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων που λειτουργεί στο νησ



Νέες εικόνες ντροπής από το hot spot στη Μόρια

Χιλιάδες πρόσφυγες στοιβαγμένοι μέσα και έξω από το hot spot ζουν στη Μόρια κάτω από άθλιες συνθήκες.



Spiegel: Η Μόρια της Λέσβου είναι η ντροπή της Ευρώπης

Εκτενές ρεπορτάζ από τον προσφυγικό καταυλισμό στη Μόρια της Μυτιλήνης φιλοξενεί το γερμανικό Der Spiegel.

Η είσοδος μπορεί να απαγορεύεται σε δημοσιογράφους, αλλά μπορεί κανείς να φορέσει ένα αδιάβροχο και να μπει στα κρυφά, γράφει ο ρεπόρτερ του γερμανικού περιοδικού, ο οποίος περιγράφει τη φρικτή εικόνα που αντίκρισε πηγαίνοντας στη Μόρια.



Αδωνις για αγγλικά Καμμένου: Θα έπρεπε να ντρέπεται

Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει το tweet του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στην απερχόμενη υπουργό Άμυνας της Ολλανδίας Jeanine Hennis.