Κυριακή 18 Απριλίου 2021 -
Μερική συννεφιά

16 °C

Σήμερα, 18. Απριλίου 2021

ΝτόπινγκΕρευνα για χορήγηση ουσιών σε κύπριους παίκτες ζητά η Παγκόσμια Ενωση Ποδοσφαιριστών

Η Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPro), απαιτεί την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών για χορήγησης ουσιών σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της Κύπρου και το ενδεχόμενο οι πρακτικές αυτές να θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τους.Πασίγνωστη τενίστρια ντοπαρίστηκε με... ζυμαρικά!

Η Σάρα Εράνι «κατηγόρησε» τη... μαμά της για το γεγονός ότι βρέθηκε θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας!

 ΣOK στον στίβο: O Μπολτ Χάνει το χρυσό του Πεκίνου λόγω ντόπινγκ!

Σοκ έχει προκαλέσει στον παγκόσμιο αθλητισμό η είδηση ότι ο Γιουσέιν Μπολτ χάνει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στην σκυταλοδρομία 4Χ100 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, λόγω ντόπινγκ!

Ετσι, ο περίφημος σπρίντερ, χάνει και το «triple treble» που είχε καταφέρει, παίρνοντας χρυσό στα 100, στα 200 και στα 4x100.Ο Γιουσέιν Μπολτ έχασε ένα από τα χρυσά του μετάλλια απ’ το Πεκίνο το 2008

Ο Γιουσέιν Μπολτ έχασε ένα από τα χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια της συλλογής του, καθώς η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε την ακύρωση της ομάδας της Τζαμάικα που κατέκτησε την πρώτη θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ100 μέτρων των ανδρών.Η Πηγή Δεβετζή εξηγεί γιατί δεν κατάφερε να αποδείξει την αθωότητά της

Σε δικονομικούς λόγους βασίζεται σύμφωνα με το δικηγόρο της Ολυμπιονίκου Πηγής Δεβετζή το γεγονός ότι κρίθηκε απαράδεκτη η προσφυγή της ενώπιον του ΑΣΕΑΔ.

Εξ αυτού του λόγου σύμφωνα με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο η Ολυμπιονίκης δεν θα μπορέσει ποτέ να αποδείξει την αθωότητά της για την κατηγορία του ντόπινγκ.

Η δήλωση της Πηγής Δεβετζής έχει ως εξής:Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Δεν θα διοριστούν αθλητές που έχουν εις βάρος τους αποφάσεις για ντόπινγκ

Θέση, με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να προσληφθεί κανένας αθλητής που έχει εις βάρος του απόφαση για υπόθεση ντόπινγκ, πήρε με ανακοίνωσή της, σήμερα το βράδυ, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι ο πίνακας με τα ονόματα 156 αθλητών, που έχει δημοσιοποιηθεί, δεν αποτελεί ταυτόχρονα και διορισμό.