Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ντι μαιο



Ντράγκι και Ντι Μάιο: Θέλουμε να υποδεχθούμε τους ξένους τουρίστες με πλήρη ασφάλεια

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Λουίτζι Ντι Μάιο, σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται, με στόχο την επανεκκίνηση του τουρισμού.



Την ΕΕ περιμένουν στη γωνία οι Ιταλοί

Με ιδιαίτερη προσοχή περιμένουν στη Ρώμη την αντίδραση των Βρυξελλών στις εξαγγελίες του Εμανουέλ Μακρόν. Εν μέσω της δικής τους διαμάχης με την ΕΕ για τον προϋπολογισμό, θέλουν να δουν αν θα υπάρξει αντίστοιχη αντιμετώπιση και της Γαλλίας.



«Ανοικτός» σε μείωση του ελλείμματος ο Ντι Μάιο

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Λουίτζι ντι Μάιο δήλωσε ανοικτός σε μείωση του επιπέδου του ιταλικού ελλείμματος σε σχέση με το προβλεπόμενο στο σχέδιο του προϋπολογισμού της Ρώμης, σε μία υποχώρηση που εκτόξευσε στο +3% το χρηματιστήριο του Μιλάνου.



Ντι Μάιο – Σαλβίνι για τις ιταλικές τράπεζες

Συνάντηση με θέμα τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης του Τζουζέπε Κόντε είχαν σήμερα ο γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, και ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων, Λουίτζι Ντι Μάιο, στο κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης.



Διαψεύδει ο Ντι Μάιο το ενδεχόμενο να μειωθεί το έλλειμμα

Ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων αναφέρθηκε στις προθέσεις της ιταλικής κυβέρνησης για ενδεχόμενη αλλαγή του κρατικού προϋπολογισμού της.



Ντι Μάιο: Θα καταφέρουμε σύντομα να συμφωνήσουμε με τη Λέγκα για τα μεγάλα έργα

Την αισιοδοξία του ότι θα καταφέρει να επιτευχθεί συμφωνία με τη Λέγκα, σε ό,τι αφορά τα μεγάλα έργα για νέα οδικά και σιδηροδρομικά δίκτυα, εξέφρασε ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων και υπουργός Εργασίας Λουίτζι Ντι Μάιο, σε συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση της Rai.