Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ



Ντέμης Νικολαΐδης: Νέο φλέρτ με μοντέλο του GNTM μετά τον χωρισμό του με την Δ.Βανδή

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα μέσα Ιουλίου στην ελληνική showbiz, η είδηση του χωρισμού ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ένα από τα πλέον διάσημα ζευγάρια στους κόλπους της ελληνικής showbiz, χώρισε τους δρόμους του μετά από 18 χρόνια γάμου. Ο Ντέμης Νικολαΐδης πάντως φαίνεται πως είναι έτοιμος για μία νέα αρχή...



Ντέμης Νικολαΐδης: Παραιτήθηκε από το OPEN TV

Χωρίζουν οι δρόμοι του Πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος Ντέμη Νικολαΐδη και του τηλεοπτικού σταθμού OPEN TV.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ είχε συμφωνήσει την περασμένη χρονιά με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη για να παρουσιάσει κάθε Κυριακή βράδυ την εκπομπή Total Football, όπως συνέβη για εννέα μήνες μαζί τους Κώστα Κατσουράνη, Αλέξη Σπυρόπουλο και Τάσο Κάκο.



Τι εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή για τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Στο πρωτοχρονιάτικο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής Dot, ήταν καλεσμένη η Δέσποινα Βανδή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, και μίλησε για τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, τα παιδιά και τη μητέρα της.



Βανδή – Νικολαΐδης: Αυτό είναι το παραμυθένιο σπίτι στη Βούλα που διέρρηξαν το βράδυ του Σαββάτου! Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Στο σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή στη Βούλα φέρεται να μπήκαν άγνωστοι το βράδυ του Σαββάτου, αρπάζοντας χρήματα και χρυσαφικά που κοστίζουν συνολικά πάνω από 200.000 ευρώ.

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 19:00 και 22:00 το βράδυ του Σαββάτου.



Το αιχμηρό σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για τον τελικό!

Με τον δικό του «καυστικό» τρόπο σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης τα όσα τραγικά συνέβησαν σήμερα στο Πανθεσσαλικό, λίγο πριν τη σέντρα του τελικού.