Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ντάκα



Μορφωμένοι και πλούσιοι οι τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε καφέ στην Ντάκα

Ο Τόουσιφ Χοσάιν ήταν από την πλούσια συνοικία Ντανμόντι της Ντάκα και αγνοείτο από τον Φεβρουάριο.



Στη δημοσιότητα η ταυτότητα των δραστών της επίθεσης στην Ντάκα

Ένας από τους τρεις τζιχαντιστές που σκοτώθηκαν χθες από τις δυνάμεις ασφαλείας του Μπανγκλαντές σε σχέση με την επίθεση που σημειώθηκε τον Ιούλιο σε καφέ στην Ντάκα ήταν από μια εύπορη συνοικία της πόλης όπως και ορισμένοι από τους δράστες και φοιτούσε σε ένα περίβλεπτο ξένο πανεπιστήμιο, δήλωσε σήμερα η αστυνομία.



Μπανγκλαντές: Νεκρός ο τζιχαντιστής-«εγκέφαλος» του μακελειού στο καφέ της Ντάκα

Η αστυνομία του Μπανγκλαντές ανακοίνωσε σήμερα ότι σκότωσε κατά τη διάρκεια επιχείρησης κοντά στην Ντάκα τρεις τζιχαντιστές, ανάμεσά τους ο ισλαμιστής που θεωρείται ο εγκέφαλος της επίθεσης σε καφέ της πρωτεύουσας την 1η Ιουλίου στην οποία 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ τους 18 ξένοι.



Μπανγκλαντές: Έφοδος των ειδικών δυνάμεων στο εστιατόριο στη Ντάκα

Έφοδο εξαπέλυσαν οι δυνάμεις ασφαλείας στο εστιατόριο της Ντάκα όπου τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους κρατούν ομήρους, δήλωσε ένας αξιωματικός της αστυνομίας.



Μπαγκλαντές: Ένοπλοι κρατούν περίπου 60 ομήρους σε εστιατόριο της Ντάκα

Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε εστιατόριο της Ντάκα στο Μπακγλαντές σύμφωνα με δημοσιεύματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον τρεις άνθρωποι.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ένοπλοι κρατούν περίπου 60 ομήρους, ανάμεσα στους οποίους 20 αλλοδαποί, των οποίων η εθνικότητα δεν έχει γίνει γνωστή.