Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ντ. Τραμπ



Ξέσπασε ο Ντ. Τραμπ: «Το ΝΑΤΟ είναι τόσο κακό όσο η NAFTA!»

Εναν παραλληλισμό που θα συζητηθεί έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.



Ο ανεπίσημος διάλογος Τραμπ - Τσίπρα... :"Είμαστε δίπλα στους Έλληνες, αυτή τη στιγμή η Ελλάδα παρέχει ιδανικές ευκαιρίες για επενδύσεις" (βίντεο)

 «Καρποφόρα» χαρακτήρισε ο Ντόναλντ Τραμπ τη συζήτηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και την ελληνική αντιπροσωπεία. Οι συνομιλίες αφορούσαν την άμυνα, την ενέργεια και το εμπόριο, σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.



Ντ. Τραμπ από Βηθλεέμ: «Η ειρήνη είναι μία επιλογή που οφείλουμε να κάνουμε καθημερινά»

Δεκαπέντε δευτερόλεπτα διήρκεσε η χειραψία Τραμπ- Αμπάς με τα φλας να αστράφτουν απαθανατίζοντας τους δύο πολιτικούς άνδρες κατά την σημερινή τους συνάντηση στo Προεδρικό Μέγαρο της Βηθλεέμ.   



Στον Λευκό Οίκο ο Σεργκέι Λαβρόφ για την συνάντησή του με τον Ντ. Τραμπ

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ αφίχθη στον Λευκό Οίκο, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, έπειτα από τις συνομιλίες που είχε νωρίτερα με τον Αμερικανό ομόλογό του Ρεξ Τίλερσον, μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.



Ντ. Τραμπ: «Ραντεβού στο Δικαστήριο - Η ασφάλεια της χώρας βρίσκεται σε κίνδυνο»

«Σκανδαλώδη» χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την «απόφαση» που έλαβε το εφετείο του Σαν Φρανσίσκο χθες, με την οποία προβλέπεται να παραμείνει σε ισχύ η αναστολή του αμφιλεγόμενου αντιμεταναστευτικού του διατάγματος.

«Μια σκανδαλώδης απόφαση!» ήταν το tweet που ανάρτησε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους.



Αυτός είναι ο Ελληνας ομογενής που διορίστηκε βοηθός του Ντ. Τραμπ

Στην θέση του αναπληρωτή βοηθού του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ διορίστηκε ο ομογενής Τζορτζ Τζιτζίκος, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης το γραφείο τύπου της ομάδας που έχει αναλάβει την μεταβίβαση των εξουσιών.