Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Νοβάρτις



Ράικου στην Προανακριτική για Novartis: Ο Παπαγγελόπουλος μετέτρεψε την έρευνα σε σκευωρία με ψευδομάρτυρες

Με καταιγιστικούς συνέχισε η κυρία Ελένη Ράικου τις αποκαλύψεις στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την οικοδόμηση της σκευωρίας Novartis από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, προκειμένου να διωχθούν οι πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με fake στοιχεία.



Βόμβες Ράικου στην προανακριτική Novartis: Δέχτηκα ωμό εκβιασμό από τον Παπαγγελόπουλο

Σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την δράση και τους ωμούς εκβιασμούς του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου που παραπέμπουν σε παραδικαστικό κύκλωμα προχώρησε η κυρία Ελένη Ράικου κατά την πρώτη κατάθεσή της στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που ερευνά την σκευωρία Novartis.



Σκευωρία Novartis: «Kαίει» τον Δεσταμπασίδη ο Εμμανουήλ Βουλκίδης- «Του έδωσα προμήθειες 400.000 ευρώ»

Το πρώην στέλεχος της Novartis Φιλίστωρα Δεσταμπασίδη “καίει” ο κ. Εμμανουήλ Βουλκίδης με την κατάθεσή του στα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διαφημιστής υποστηρίζει ότι μέσα σε μια πενταετία έδωσε περίπου 400.000 ευρώ στον κ. Δεσταμπασίδη, για το οποίο μέλη της προανακριτικής θεωρούν ότι είναι ο “κουκουλοφόρος” μάρτυρας “Μάξιμος Σαράφης”.



Υπόθεση Novartis: Στα χέρια της Τουλουπάκη παραμένει η δικογραφία

Με μεγάλη πλειοψηφία και οριακή απαρτία η Ολομέλεια Εφετών αρνήθηκε την ανάθεση της υπόθεσης της Novartis σε Εφέτη Ειδικό Ανακριτή, κρίνοντας ουσιαστικά ότι οι χειρισμοί για τη διερεύνηση των πρακτικών της φαρμακοβιομηχανίας από την Εισαγγελία και τις Ανακρίτριες Διαφθοράς «έχουν καλώς».



Προανακριτική Novartis - «Βόμβες» Αγγελή: Ο Τσίπρας τα ήξερε όλα για τη σκευωρία

Σε σημαντικές αποκαλύψεις για την πραγματική διάσταση της εμπλοκής του FBI στην υπόθεση Novartis προχώρησε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής ο κ. Ιωάννης Αγγελής.
Ο κ. Αγγελής στην χειμαρρώδη κατάθεσή του, που θα συνεχισθεί και αύριο, εμπλέκει ακόμα και τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.



Μανιαδάκης στην Προανακριτική για Novartis: Ήθελαν να τους πω για βαλίτσες

Αποφασισμένος να μιλήσει για όλες τις κρίσιμες πτυχές της σκευωρίας Novartis προσήλθε στην προανακριτική της Βουλής ο κ. Νίκος Μανιαδάκης.