Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Νότια Καρολίνα



Τυφώνας Florence: Άδειασαν οι δρόμοι στην Καρολίνα - Στα καταφύγια οι Αμερικανοί

Οι παράκτιες κοινότητες στη Βόρεια και τη Νότια Καρολίνα ερήμωσαν σήμερα, καθώς ο τυφώνας Φλόρενς απειλεί με καταστροφικές πλημμύρες ένα μεγάλο μέρος των ανατολικών ακτών των ΗΠΑ, αφού πιστεύεται ότι θα είναι η πιο ισχυρή καταιγίδα που θα πλήξει τις νοτιοανατολικές Πολιτείες εδώ και δεκαετίες.



Γυναίκα σκοτώθηκε από αλιγάτορα καθώς έβγαζε τον σκύλο της βόλτα στη Νότια Καρολίνα

45χρονη που είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα στη Νότια Καρολίνα δέχθηκε φονική επίθεση από αλιγάτορα.

Ο αλιγάτορας 2,44 μέτρων την παρέσυρε κάτω από το νερό και η γυναίκα έχασε τη ζωή της.



Σύγκρουση τρένων στη Νότια Καρολίνα -Τουλάχιστον 2 νεκροί και 50 τραυματίες

Δύο τρένα συγκρούστηκαν στη Νότια Καρολίνα και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 2 νεκρούς και 50 τραυματίες.

Επιβατική αμαξοστοιχία, με 139 επιβάτες συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία, με συνέπεια να εκτροχιαστούν αρκετά βαγόνια της πρώτης.

 



Νίκη της Κλίντον στις εσωκομματικές της Νότιας Καρολίνα

Η Χίλαρι Κλίντον κέρδισε τον Μπέρνι Σάντερς στην εσωκομματική διαδικασία για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, που διεξήχθη το Σάββατο στη Νότια Καρολίνα, σύμφωνα με προβολές των αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων CNN, Fox News και MSNBC.

Ο Σάντερς συνεχάρη την Κλίντον για τη νίκη της.



Νίκη Τραμπ στη Ν. Καρολίνα

Στην εσωκομματική ψηφοφορία στη Νότια Καρολίνα σάρωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, με την Χίλαρι Κλίντον να  μην κερδίζει τον Μπέρνι Σάντερς, στην ψηφοφορία των Δημοκρατικών στη Νεβάδα.



Ο Μ.Ομπάμα κήρυξε την Νότια Καρολίνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε την Νότια Καρολίνα ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, έπειτα από τις εκτεταμένες πλημμύρες που προκάλεσαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.