Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Νοσοκομείο Λαμίας



Ξέσπασμα του πατέρα της 13χρονης που πέθανε από περιτονίτιδα: Έγιναν πολλά λάθη

Ξεσπά ο πατέρας της 13χρονης Ιωάννας στην Λαμία που έχασε την ζωή του από περιτονίτιδα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα είναι το δεύτερο παιδί που μέσα σε ένα χρόνο χάνει την ζωή της από περιτονίτιδα.



Τραγικές ελλείψεις στο Νοσοκομείο Λαμίας

Χωρίς αναισθησιολόγο είναι και πάλι το νοσοκομείο Λαμίας αφού η μοναδική γιατρός, έπειτα από τέσσερα 24ωρα συνεχόμενης εργασίας, παρουσίασε συμπτώματα υπερκόπωσης.



Στο Νοσοκομείο Λαμίας σε κρίσιμη κατάσταση τεχνικός του ΟΤΕ

Πολύ σοβαρό εργατικό ατύχημα είχαμε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Καρπενήσι με θύμα έναν 46χρονο οικογενειάρχη τεχνικό του ΟΤΕ.

Ο άτυχος εργάτης βρισκόταν ανεβασμένος σε πτυσσόμενη σκάλα σε μια συνηθισμένη εργασία, όταν  βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος. Δυστυχώς κατά την πτώση χτύπησε στο κεφάλι.



Κολομβιανοί πίσω από τη μαφία που έκλεψε ιατρικά μηχανήματα

Τέσσερις Κολομβιανοί είναι οι δράστες της κλοπής ιατρικών μηχανημάτων από τα νοσοκομεία Άγιος Σάββας, Λάρισας, Λαμίας και Βόλου. Οι δράστες βρίσκονται σε χώρα της Λατινικής Αμερικής ενώ η ΕΛΑΣ εντόπισε ένα μέρος των μηχανημάτων που θα επιστραφούν στα νοσοκομεία από όπου επκλάπησαν.

Την πολύκροτη υπόθεση εξιχνίασε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής (ΔΑΑ).



Τρίτο κρούσμα κλοπής ιατρικού εξοπλισμού. Στο στόχαστρο το νοσοκομείο Λαμίας

Μετά τον Άγιο Σάββα και το νοσοκομείο του Βόλου, σειρά είχε το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, από το οποίο άγνωστοι αφαίρεσαν τη νύχτα ιατρικά μηχανήματα, από το βρογχοσκοπικό και από το γαστρεντερολογικό-ενδοσκοπικό εργαστήριο.



Καψίματα από πούρο στα πόδια είχε το δίχρονο κακοποιημένο παιδί στη Λαμία

Καψίματα από πούρο είχε το δίχρονο παιδί που μεταφέρθηκε κακοποιημένο στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ είχε μείνει για πολύ ώρα σε κρύο νερό. Ο 39χρονος πατέρας θα οδηγηθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.