Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

νοσοκομειακοι



Στάση εργασίας στις 11 Απριλίου οι νοσοκομειακοί γιατροί

Παναττική στάση εργασίας από τις 7:00 έως τις 15:00 προκήρυξε για την Πέμπτη 11 Απριλίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ). Οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας από την έναρξη της στάσης.

«Θα είμαι εκεί γιατί θέλω να ζήσω με αξιοπρέπεια, όρθιος και υγιής μετά τη συναξιοδότησή μου» αναφέρει η ανακοίνωση των εργαζομένων.



Τετάρτη 14 Νοεμβρίου πανελλαδική απεργία νοσοκομειακών γιατρών

Πανελλαδική απεργία και συγκεντρώσεις ανά τη χώρα για την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου εξήγγειλε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).



Στο ΣτΕ οι νοσοκομειακοί γιατροί – Πορεία προς το υπουργείο Υγείας

Στάση εργασίας από τις 09:00 έως τις 15:00 για την Αττική και πανελλαδική απεργία για την Περιφέρεια, έχει προκηρύξει για σήμερα, Παρασκευή, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ).

Οι γιατροί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9:30 το πρωί έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς το υπουργείο Υγείας.



Στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών την Τετάρτη

Στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00 για το ΔΕ νοσηλευτικό προσωπικό προκήρυξε για αύριο, Τετάρτη 13 Ιουνίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 12:00 έξω από το υπουργείο Υγείας.



Στάση εργασίας σήμερα των νοσοκομειακών γιατρών

Σε στάση εργασίας προχωράει σήμερα από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ). Στις 11:30 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση στα Προπύλαια και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί αντιδρούν στις απολύσεις και το άθλιο, όπως το χαρακτηρίζουν, καθεστώς εργασιακής ομηρίας.



Στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών από τις 11 π.μ.

Με φόντο τη συζήτηση στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τη μισθοδοσία των επικουρικών γιατρών, κάνουν σήμερα, Τρίτη, στάση εργασίας (11 πμ – 3μμ) οι νοσοκομειακοί γιατροί της χώρας.