Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

νονός



Μαφιόζικη επίθεση στους Αγίους Αναργύρους. Νεκρός με 8 σφαίρες νονός της νύχτας

Θύμα της χθεσινής αιματηρής επίθεσης στους Αγίους Αναργύρους ήταν ο Γιώργος Λίτσας, γνώριμος των αρχών λόγω της δράσης του και της συμμετοχής του σχεδόν σε όλες τις δικογραφίες για υποθέσεις ανθρώπων της νύχτας.



Δύσκολες ώρες για τη Μαριέλλα Σαββίδου

Η Μαριέλλα Σαββίδου μέσα από τα social media καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική.

Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram όμως, ήταν διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει.



Διεθνής ποδοσφαιριστής θα είναι ο νονός του γιου της Φανής Χαλκιά

Στις 29/11 η Φανή Χαλκιά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα της με τον Λούη Καραμάνο. 

Τα χαρμόσυνα νέα τα ανακοίνωσε ο ευτυχισμένος μπαμπάς, ο οποίος δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία με τα πατουσάκια του μπέμπη. Φαίνεται πως η Χαλκιά και ο Καραμάνος έχουν ήδη αποφασίσει ποιος θα είναι ο νονός του μωρού.
 



Χαμογελάει ξανά ο Υπάτιος οκτώ μήνες μετά το τραγικό τροχαίο

Τον Υπάτιο Πατμάνογλου τον γνωρίσαμε το μοιραίο βράδυ της 26ης Φεβρουαρίου όταν η Πόρσε που οδηγούσε ο κληρονόμος των Jumbo, Γιώργος Βακάκης έπεσε με φόρα πάνω στο αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν η γυναίκα και ο τρίχρονος γιος του, σκοτώνοντάς τους ακαριαία.



Ο Κώστας Μπακογιάννης έγινε νονός

Νονός έγινε ο Κώστας Μπακογιάννης, καθώς βάφτισε τον μικρό γιο του δημοσιογράφου Γιώργου Στεργιόπουλου και της δικηγόρου Νάντιας Γώγουλου.



Δύσκολες ώρες για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Δύσκολες ώρες για την δημοφιλή τραγουδίστρια, καθώς πληροφορήθηκε ότι «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος της νονός δημοσιογράφος Κώστας Παναγιωτόπουλος, γνωστός με το ψευδώνυμο (Bar Bar).