Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

νομοσχέδιο αλλαγής φύλου



Σκληρή επίθεση της Ρωσίας στον Τσίπρα για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου

Σκληρή επίθεση προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το Πατριαρχείο Μόσχας αναφορικά με το νομοσχέδιο αλλαγής ταυτότητας φύλου από τα 15 χρόνια ενός ανθρώπου! 

Συγκεκριμένα χαρακτηρίζεται από τον Μητροπολίτη Ιλαρίωνα ο πρωθυπουργός ως «άτομο με αθεϊστική ατζέντα»  και το νομοσχέδιο «φυλομετάβασης» ως «Έγκλημα ενώπιον θεού και ανθρώπων».



Επεισόδια στο Σύνταγμα - 1 τραυματίας

Ένταση σημειώθηκε κατά την αποχώρηση αντιεξουσιαστών από την πλατεία Συντάγματος, όπου ήταν σε εξέλιξη συγκέντρωση με αφορμή τον νόμο για την αλλαγή φύλου. Παράλληλα, γίνεται συγκέντρωση από ακροδεξιούς.

Ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε πέτρες σε δυνάμεις των ΜΑΤ που «απάντησαν» με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας άντρας.



Ένωση Κεντρώων: Nα αλλάξει ο νόμος που ψηφίστηκε σχετική με την αλλαγή ταυτότητας φύλου

Να κατατεθεί τροπολογία προκειμένου να αλλάξει ο νόμος που ψηφίστηκε σχετική με την αλλαγή ταυτότητας φύλου, ζητά από τον Πρωθυπουργό η Ένωση Κεντρώων.



Αμβρόσιος: Πένθιμα θα χτυπούν οι καμπάνες για 1 εβδομάδα

Πένθιμα θα χτυπούν οι καμπάνες σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, για μία ολόκληρη εβδομάδα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας του Σεβασμιότατου μητροπολίτη Αμβρόσιου και των υπόλοιπων κληρικών της περιοχής για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου που θα επιτρέπει τη διόρθωση καταχωρισμένου φύλου. 



Υπέγραψε και ο ΠτΔ το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου

Νόμος του κράτους θεωρείται πλέον και επίσημα το νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που αφορά στη νομική κατοχύρωση της ταυτότητας του φύλου.

Όπως έγινε γνωστό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υπέγραψε την Παρασκευή το σχετικό νομοθέτημα.



Reuters: Το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15 προκαλεί ρωγμές στον κυβερνητικό συνασπισμό

Για ρωγμές στον κυβερνητικό συνασπισμό κάνει λόγο το Reuters σε τηλεγράφημά του με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου από την ηλικία των 15 ετών.