Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

νηστίσιμα σουτζουκάκια



Νηστίσιμα σουτζουκάκια

Κι όμως γίνεται! Σας έχω δύο τρόπους να κάνετε τα σουτζουκάκια σας νηστίσιμα.

Εκτός από τον κλασικό με τη σόγια, ακόμη έναν εναλλακτικό τρόπο για vegan ή νηστίσιμα σουτζουκάκια από ρεβύθια.



Συνταγή για Νηστίσιμα σουτζουκάκια

Για τα νηστίσιμα σουτζουκάκια

Βάζουμε τα ρεβίθια σε μπολ με νερό και προσθέτουμε αλάτι. Τα μουλιάζουμε για 12 ώρες για να μαλακώσουν.
Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε, τα ξεπλένουμε με νερό, τα στεγνώνουμε και τα βάζουμε στον κάδο του πολυκοπτικού. Χτυπάμε καλά για να διαλυθούν αλλά όχι να λιώσουν.