Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Παναγιωτόπουλος: Θα σφραγίσουμε τον Έβρο - Ενισχύουμε τα μέτρα επιτήρησης στο Αιγαίο

Τις πρωτοβουλίες σχετικά με τις αυξημένες προσφυγικές ροές στη χώρα μας ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «θα σφραγιστεί» ο Έβρος και θα ενισχυθούν τα μέτρα επιτήρησης σε όλο το Αιγαίο. 

Αναφερόμενος στο προσφυγικό τόνισε ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται τόσο στον Έβρο όσο στα νησιά.



ΥΕΘΑ: Θα διασφαλίσουμε δια της αποτρεπτικής ισχύος των ΕΔ ότι η πατρίδα είναι ασφαλής

Θα διασφαλίσουμε δια της αποτρεπτικής ισχύος των ενόπλων δυνάμεων μας ότι η πατρίδα είναι ασφαλής δήλωσε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος συμμετέχοντας στην μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της Ελλάδας, την Athens Flying Week, στην αεροπορική βάση της Τανάγρας.



Τηλεφωνική επικοινωνία Παναγιωτόπουλου - Ακάρ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ, είχει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.



Μήνυμα Παναγιωτόπουλου στις τουρκικές προκλήσεις: Έχουμε τρομακτική ομπρέλα ασφαλείας

Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε, από τη Λάρισα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μόλις λίγες ημέρες μετά τις «εμπρηστικές» δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ -ο οποίος τόνισε ότι η Τουρκία δεν θα διαστάσει να ξανακάνει ό,τι έπραξε το ‘74- ο Ελληνας ΥΕΘΑ, Νίκος Παναγιωτόπουλος απάντησε εμμέσως στην εξ ανατολών πολεμική ρητορική.



Ξεκάθαρο μήνυμα Παναγιωτόπουλου στην Τουρκία: Θα απαντήσουμε αν γίνουν έρευνες στο Καστελόριζο

Ξεκάθαρο μήνυμα προς στην Τουρκία απέστειλε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενώ την ίδια ώρα αναφέρθηκε και στην τακτική που ακολουθεί η γειτονική χώρα στην ανατολική Μεσόγειο.