Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ



Φαίη Μαυραγάνη: Το πρόβλημα υγείας των παιδιών της που την κράτησε ξάγρυπνη για μήνες

Πολλοί υποστηρίζουν πως ο ερχομός των παιδιών αλλάζει τις ισορροπίες και τα δεδομένα σε ένα ζευγάρι, επηρεάζοντας και την ερωτική του ζωή. «Όταν αποκτάς παιδιά, η σχέση μπαίνει σε άλλη λογική, ειδικά τους πρώτους μήνες που το μωρό εξαρτάται απόλυτα από τη μάνα.



Η απόγνωση της Ελένης Μενεγάκη με καλεσμένο της: ”Μου το κάνεις κάθε χρόνο…”

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πήγε ο Νίκος Μάνεσης το μεσημέρι της Τετάρτης και όπως μας έχει συνηθίσει μίλησε για όλους και για όλα.

Όταν η κουβέντα πήγε στα τηλεοπτικά η Ελένη Μενεγάκη φάνηκε να ήρθε σε δύσκολη θέση καθώς δεν ήθελε να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής.



Νίκος Μάνεσης: Αυτός είναι ο λόγος που δε βλέπει την εκπομπή της συζύγου του, Φαίης Μαυραγάνη

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real παραχώρησε ο Νίκος Μάνεσης και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του και τον λόγο που δεν βλέπει την εκπομπή της.

Στη σύζυγό σας, τη Φαίη Μαυραγάνη, κάνετε «παρατηρήσεις» σε ό,τι αφορά την εκποµπή της;



Νίκος Μάνεσης για Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: «Πήρε τα ρεπό της και δεν επέστρεψε ποτέ»

Ο Νίκος Μάνεσης μιλά στην Πολυξένη Καραμίχα και την εφημερίδα Reallife και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει για τη λήξη της συνεργασίας του με την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου;

Τι «χάλασε» στην συνεργασία σας με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου;



«Καλύτερα πορτιέρης σε μπαρ, παρά σε Survivor»

Ο Νίκος Μάνεσης παραχώρησε συνέντευξη στο Spirto και τη Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για τα ριάλιτι επιβίωσης, δηλώνοντας την αντίθεσή του με όλα αυτά.



Νίκος Μάνεσης: Οι πρώτες του δηλώσεις για την αποχώρηση της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου από την εκπομπή του

Το Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση συνεχίζεται δυναμικά από την συχνότητα του Alpha, με τον δημοσιογράφο να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό από το πόστο του.