Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ



Διέγραψε τον Μανώλη Σφακιανάκη ο Νίκος Χαρδαλιάς

 Ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, διέγραψε τον Μανώλη Σφακιανάκη μετά την ακατανόητη δήλωσή του που προκάλεσε αίσθηση, αναφορικά με την δολοφονία της 28χρονης στους Αγ. Αναργύρους.



Αδελαΐδα: Με την συμμετοχή των Ευζώνων κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για το “ΟΧΙ”

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ.



Με πιστούς οι Θείες Λειτουργίες από τη Δευτέρα με μάσκα και ανώτατο όριο 50 άτομα..

Το άνοιγμα των Ιερών Ναών για τους πιστούς ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς κατά την χτεσινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την πορεία της νόσου του κορωνοϊού στην Ελλάδα.



Κλειστοί και πάλι οι ναοί σε Ελλάδα και Κύπρο – Προβληματισμός για τη στοχοποίηση της Εκκλησίας

Τα σκληρά μέτρα και οι περιορισμοί στη λειτουργική ζωή της Εκκλησίας στη χώρα μας θα συνεχιστούν όπως ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 το πρωί της 18ης Ιανουαρίου.



N. Χαρδαλιάς για την Θεία Κοινωνία: «Είμαστε όλοι Χριστιανοί αλλά δεν κάνουμε επίδειξη της πίστης μας»

Σε ερώτηση που τέθηκε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά κατά την ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας σχετικά με την απόφαση του κ. Κουμουτσάκου να λάβει τη Θεία Κοινωνία κατά τον Εκκλησιασμό του ο υφυπουργός ανέφερε: «Θα σας μιλήσω από καρδιάς. ‘Ολοι Χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας.



Έκρηξη στην Βηρυτό: Ελλάδα και Κύπρος έτοιμες να στείλουν βοήθεια

Η Ελλάδα είναι έτοιμη να συνδράμει με όλα τα διαθέσιμα μέσα τις Αρχές του Λιβάνου για την αντιμετώπιση των συνεπειών της φονικής έκρηξης στη Βηρυτό, τονίζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.