Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Νικολόπουλος



Νίκος Νικολόπουλος: Μόνο με βέτο θα «βάλει μυαλό» ο Ράμα!

Tην αποτελεσματική αντίδραση της Ελληνικής Κυβέρνησης αξιώνει ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος για να μην χάσουν περιουσίες τους οι Έλληνες ομογενείς της Β. Ηπείρου!



«Μέχρι να μάθουμε την πραγματική αλήθεια για τον Χριστόδουλο δεν θα ησυχάσουμε»

Να ενημερωθεί για τις συνθήκες που συνόδεψαν την κοίμιση του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου ζητάει με ερώτησή του προς τον Πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.



Ερώτηση Νικολόπουλου προς Τσίπρα και Κοντονή για την αποφυλάκιση του Ν. Φλώρου

Κατεπείγουσα ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και προς τον υπουργό Δικαιοσύνης κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος αναφορικά με την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου.

Στην ερώτηση του ο Νίκος Νικολόπουλος επισημαίνει ότι:



"Εγκληματικό λάθος" ο διαχωρισμός Εκκλησίας - Κράτους

Εγκληματικό λάθος χαρακτήρισε την όποια απόπειρα διαχωρισμού του Κράτους από την Εκκλησία ο Νίκος Νικολόπουλος.



Νικολόπουλος: "Όχι Γιώργο, δεν θέλω φακελάκι!"

Μία συζήτηση που άφησε πολλούς με ανοικτό το στόμα έλαβε χώρα μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου και του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, σε κεντρικό καφέ των Αθηνών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Παπαχρήστος εξέφρασε δημοσίως το πατρικό του άγχος ενόψει του γάμου του γιού του, τις επόμενες ημέρες.



Βουλευτής δέχθηκε πρόταση συμμετοχής σε ριάλιτι!

H παρουσία του στον χώρο της πολιτικής και οι μάχες του ενάντια στο Survivor ήταν το στοιχείο που «τράβηξε» τους υπευθύνους παραγωγής του Survival.