Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Νικολάς Μαδούρο



Σοκ: Δεκαπέντε νεκροί νεφροπαθείς στη Βενεζουέλα εξαιτίας του μπλακ άουτ λέει ΜΚΟ

Δεκαπέντε νεφροπαθείς πέθαναν στη Βενεζουέλα από την έλλειψη παροχής υπηρεσιών αιμοκάθαρσης που προκλήθηκε από το γενικευμένο μπλακ άουτ που βύθισε στο σκοτάδι τη χώρα, ανέφερε το Σάββατο μια μη κυβερνητική οργάνωση που εξειδικεύεται σε ζητήματα υγείας.



Η Βενεζουέλα ανέστειλε τη λειτουργία των σχολείων λόγω διακοπής ρεύματος

Η κυβέρνηση ανέστειλε σήμερα την εργάσιμη ημέρα και τη λειτουργία των σχολείων λόγω της διακοπής της ηλεκτροδότησης που πλήττει τη Βενεζουέλα από χθες βράδυ και την οποία το Καράκας απέδωσε σε «σαμποτάζ» σε ένα υδροηλεκτρικό φράγμα από το οποίο παράγεται μεγάλο μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνει η χώρα.



Πτήση-μυστήριο κυβερνητικού αεροσκάφους από την Βενεζουέλα στην Αθήνα!

Υπό άκρα μυστικότητα και χωρίς προηγουμένως να έχει καταθέσει σχέδιο πτήσης το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας με τα διακριτικά YV2486 προσγειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ. 



Βενεζουέλα: Άνοιξαν πυρ στα σύνορα με τη Βραζιλία!- Μια γυναίκα νεκρή

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε την Παρασκευή στη Βενεζουέλα, στα σύνορα της χώρας με τη Βραζιλία. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες, ενώ η Washington Post μεταδίδει πως μια γυναίκα έχει χάσει τη ζωή της.

 



O Μαδούρο στην Κίνα για να φέρει χρήματα

Ο Νικολάς Μαδούρο κοιτάει προς την Κίνα για να «μαζέψει» την κατάσταση στη χώρα του.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε ότι αναχωρεί για την Κίνα για να υπογράψει νέες εμπορικές συμφωνίες με τον βασικό χρηματοδότη και κύριο σύμμαχο της λατινοαμερικάνικης χώρας, εν μέσω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μέλος του ΟΠΕΚ.



Μαδούρο: Απέλασε Αμερικανό επιτετραμμένο

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, ανακοίνωσε σήμερα την απέλαση του Αμερικανού επιτετραμμένου στο Καράκας, του πλέον υψηλόβαθμο διπλωματικο αντιπροσωπο των ΗΠΑ στη χώρα.