Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Νικόλ Κίντμαν



H Νικόλ Κίντμαν απαλλάχθηκε από το μέτρο της υποχρεωτικής καραντίνας στο Χονγκ Κονγκ- Αντιδράσεις

Η Νικόλ Κίντμαν απαλλάχθηκε από το μέτρο της υποχρεωτικής καραντίνας για τους ταξιδιώτες που φθάνουν στο Χονγκ Κονγκ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις.



Η ξεκαρδιστικές φωτογραφίες της Νικόλ Κίντμαν από τα νιάτα της

Ανά καιρούς, διαβάζουμε στο διαδύκτιο, για τις ζωές αρκετών από τους στέρες του Χόλυγουντ, πριν γίνουν διάσημοι.
Κάποιο από αυτούς εργάζονταν ως σερβιτόροι, άλλοι ως χορευτές, ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις ορισμένων οι οποίοι ήταν σε άσχημη οικονομική κατάσταση, ακόμη και άστεγοι. 



Τι περιμένει η Νικόλ Κίντμαν από το κίνημα #MeToo

«Δεν νομίζω ότι είναι μόνο οι άνθρωποι, είναι ολόκληρη η κουλτούρα για το τι πρέπει να κάνουμε», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν αναφερόμενη για το τι περιμένει από το κίνημα του #MeToo.

 

Η Νικόλ Κίντμαν τρώει ζωντανά σκουλίκια κι έντομα!(video)

«Δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο τρώνε έντομα, κι εγώ είμαι μία από αυτούς» λέει η ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν στο παραπάνω βίντεο που γύρισε το περιοδικό Vanity Fair, ως μέρος μιας σειράς που αποκαλύπτει τα κρυφά ταλέντα διάσημων σταρ.



Φαβορί για υπερηρωικό ρόλο η Νικόλ Κίντμαν

Φαβορί για τον ρόλο της μητέρας του 'Ακουαμαν στην κινηματογραφική έκδοση του σούπερ ήρωα που ζει στον βυθό και τον οποίο θα ενσαρκώσει ο γνωστός σε όλους από το «Game of Thrones», Τζέιμς Μομόα, είναι η Νικόλ Κίντμαν.