Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

νικες



Σούπερ Λιγκ: Ρεκόρ σε νίκες των γηπεδούχων

Εντυπωσιακή επίδοση προέκυψε μετά τη διεξαγωγή των πρώτων έξι παιχνιδιών της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Δεν ξέρουμε πόσοι το πρόσεξαν, αλλά έχουμε έξι νίκες, όλες των γηπεδούχων και μάλιστα χωρίς να δεχθούν ούτε ένα τέρμα! Το επιμέρους σκορ σε αυτά τα έξι παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής είναι 13-0! Κάτι δηλαδή σαν γκολ αυτοί… σέντρα εμείς!



Νίκες για Πορτογαλία και Αγγλία λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ

Η Αγγλία και η Πορτογαλία μπορεί να μην είναι τα φαβορί του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο έδειξαν στα αποψινά τελευταία τους φιλικά πριν την έναρξη του Μουντιάλ ότι διαθέτουν άκρως ποιοτικές ομάδες, που μπορούν να φτάσουν αρκετά ψηλά στα γήπεδα της Ρωσίας.



Κατερίνα Στεφανίδη: 18 σερί νίκες στο μίτινγκ της Γαλλίας!

Τη 18η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Κατερίνα Στεφανίδη στο διεθνές μίτινγκ του Λιεβέν της Γαλλίας. Πέρασε τα 4.83, επίδοση που αποτελεί την καλύτερή της για το 2018.



Μουντιάλ 2018: Το απόλυτο και με ρεκόρ η Γερμανία

Με 10 νίκες σε ισάριθμα ματς και ρεκόρ ολοκλήρωσε η Γερμανία την παρουσία της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Τα «πάντσερ» συνέτριψαν με 5-1 το Αζερμπαϊτζάν και θα ταξιδέψουν στην Ρωσία το προσεχές καλοκαίρι με στόχο να υπερασπιστούν τα σκήπτρα τους, όντας ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.



Αποχώρησε ο καλύτερος παίκτης του Survivor. Δείτε τα ποσοστά νικών

Το πλήγμα στους Μαχητές μετά το σοβαρό τροχαίο που είχαν είναι τεράστιο.

Η Ειρήνη Κολιδά έσπασε δύο πλευρά και αποχώρησε από το ριάλιτι έχοντας το μεγαλύτερο ποσοστό νικών από όλους τους παίκτες που συνέχιζαν έως εκείνη τη στιγμή στο Survivor!



Συνέχεια με νίκες για Σεβίλη και Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεινοπάθησε για να νικήσει στο «Βιθέντε Καλντερόν» τη Θέλτα με 3-2, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στην Primer Division.

Η ομάδα της Γαλικίας προηγήθηκε δύο φορές αλλά δεν τελικά πήρε ούτε βαθμό, αφού οι «ροχιμπλάνκος» είχαν τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουν το παιχνίδι.