Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

νευρα



Αυτός είναι ολόγος που πονάει το δόντι σας όταν πίνετε κάτι ζεστό ή κρύο – Τι μπορείτε να κάνετε

Ένα αρκετό συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί άνθρωποι είναι η ευαισθησία σε κάποιο δόντι τους, όταν πίνουν ή τρώνε κάτι ζεστό ή κάτι κρύο.

Σε γενικές γραμμές ο πόνος είναι μια προστατευτική αντίδραση του οργανισμού, που κυμαίνεται από μικρές ευαισθησίες μέχρι πολύ έντονο πόνο και “ενημερώνει” το σώμα ότι κάτι δεν πάει καλά.



Ηρεμήστε τα νεύρα σας με 6 απλούς και φυσικούς τρόπους

Γιατί νιώθουμε νευρικοί;
Είμαστε όλοι επιρρεπείς στα νεύρα, είτε προκαλούνται από μια εξέταση, μια παρουσίαση, μια ημερομηνία, μια συνέντευξη εργασίας είτε έναν αθλητικό αγώνα.



Νεύρα - 10 τρόποι να ελέγχετε τον θυμό σας

Έχετε τα νεύρα σας» και σας «ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι». Συχνό φαινόμενο, αλλά έχει μεγάλη σημασία να το διαχειριζόμαστε με θετικό τρόπο, ειδάλλως θα υπονομεύσει την υγεία και τις σχέσεις μας. Αν και δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές που να ταιριάζουν σε όλους, ο νευρολόγος-ψυχίατρος Δρ. Νίκος Ε.



Νεύρα και ζώδια: Δείτε πώς εκφράζουν το θυμό τους!

Κριός
Ο Κριός είναι γνωστός για τις εκρήξεις θυμού του, επειδή είναι το «παιδί» του ζωδιακού κύκλου, λειτουργεί παρορμητικά χωρίς να αναλογίζεται πώς οι ενέργειές του θα επηρεάσουν τους άλλους. Ο Κριός δεν έχει καμία σχέση με το τακτ και δε θα ωραιοποιήσει ποτέ αυτό που αισθάνεται. Αν λοιπόν θυμώσει μαζί σου, καλύτερα να φυλαχτείς, γιατί δεν θα ξέρεις από πού σου ήρθε.



Χαμός στο MasterChef: Διέκοψαν τη ψηφοφορία και άρχισαν να τσακώνονται!

Τεταμένο είναι στο κλίμα στο MasterChef μετά την επιστροφή των παικτών που είχαν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, βλέπουμε την κόκκινη ομάδα σε διαδικασία ψηφοφορίας μετά την ήττα της στην ομαδική δοκιμασία.



Τσίπρας: Κυριάκο, έχεις νεύρα - Μητσοτάκης: Αλέξη, χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές

«Γιατί τόσα νεύρα, τι έχετε πάθει;» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα», στην Ολομέλια της Βουλής.