Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

νέο μισθολόγιο



Νέο Μισθολόγιο: Απόσυρση ζητούν οι ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας

Τέλος στις αλχημείες και στα λογιστικά τρικ και διάλογο από μηδενική βάση για το μισθολόγιό ζητούν οι ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας.



Υπολογισμός συντάξεων σε Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας

Πως θα γίνει ο υπολογισμός των συντάξιμων αποδοχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας σύμφωνα με το νέο Μισθολόγιο; Tί θα γίνει με την προσωπική διαφορά; Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όσα πρέπει να γνωρίζετε, ώστε να μπορείτε να υπολογίστε με μεγαλύτερη ευκολία την λεγόμενη προσωπική διαφορά.



Προσφυγή ένστολων στο ΣτΕ κατά του νέου μισθολογίου

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν ξανά οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας κατά του νέου μισθολογίου των ενστόλων. Οι πρώτοι που άνοιξαν τον νέο "κύκλο" των προσφύγων είναι οι αστυνομικοί, (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδος, το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, κ.ά) και μεμονωμένα πρόσωπα.



Το νέο μισθολόγιο των νοσοκομειακών γιατρών. Αναλυτικοί πίνακες

Για τους γιατρούς υπάρχουν τρία καλά και ένα κακό νέο. Εκτός από τις μικρές αυξήσεις στους ονομαστικούς μισθούς τους, ο υπουργός Υγείας έχει υπολογίσει ένα επιπλέον κονδύλι 9 εκατομμυρίων ευρώ για το νοσοκομειακό επίδομα και ένα επιπλέον κονδύλι 15 εκατομμυρίων ευρώ για τις εφημερίες.



Νέο μισθολόγιο στις ένοπλες δυνάμεις: Oλες οι αλλαγές στους μισθούς ανά βαθμό

Αναλυτικούς πίνακες για τις αλλαγές στους μισθούς και τα επιδόματα των ενστόλων περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο. 

Για τη μισθολογική κατάταξη των μονίμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας δημιουργούνται τέσσερις (4) κατηγορίες, ανάλογα με την προέλευση των στελεχών αυτών. Οι κατηγορίες αυτές διακρίνονται ως εξής :



Αυτό είναι το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο. Αυξήσεις έως 8%

Αυξήσεις μέχρι και 8% που θα καταβληθούν μέχρι και το 2020, προβλέπει το νέο μισθολόγιο για το Δημόσιο το οποίο ισχύει από τις αρχές του 2016.