Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

νεκρός μαθητής



Τραγωδία στην Κρήτη - Νεκρός μαθητής από όπλο

Ανείπωτη τραγωδία το απόγευμα στην Κρήτη με έναν νεαρό άνδρα να πέφτει νεκρός από όπλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ekriti.gr το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Σκοπή Σητείας όταν κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, ένας μαθητής Λυκείου τραυματίστηκε θανάσιμα από όπλο.



Νεκρός ο μαθητής που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θουρία

Τροχαίο δυστύχημα έγινε σήμερα, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Θουρίας-Πολιανής, στο ύψος του ζαχαροπλαστείου Καρδάση. Αυτοκίνητο με κατεύθυνση από Θουρία προς Καλαμάτα παρέσυρε έναν διερχόμενο μαθητή. Ο μαθητής, μαθητής της Α’ Λυκείου, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

 



Νέα στοιχεία από τις έρευνες για την τραγωδία με τον νεκρό μαθητή – Βρήκαν κάλυκες σε σπίτια

Η αστυνομία πραγματοποιεί εδώ και λίγη ώρα έρευνες σε σπίτια που βρίσκονται κοντά στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών, όπου σημειώθηκε η τραγωδία με τον 11χρονο μαθητή, ο οποίος έχασε τη ζωή του από «αδέσποτη» σφαίρα.

 



Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τον νεκρό μαθητή από σφαίρα στο Μενίδι

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο την υπόθεση με τον 11χρονο μαθητή, που έπεσε νεκρός στη διάρκεια σχολικής γιορτής, όπως όλα δείχνουν, από αδέσποτη σφαίρα.

Το παιδί μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο Παίδων αιμόφυρτο και ξεψύχησε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή.