Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Νεκρός άνδρας



Ομόνοια: Νεκρός άνδρας από πτώση

Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα, άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, επί της οδού Ψαρών στην Ομόνοια. Ο άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που κλήθηκε και εξέτασε το πτώμα, οφείλεται σε πτώση. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Αθηνών.



Νεκρός ο άνδρας που ήπιε φυτοφάρμακο στην Κρήτη

Ακόμη μία τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Κρήτη με θύμα έναν ηλικιωμένο που κατανάλωσε φυτοφάρμακο.

 Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι όταν ο ηλικιωμένος – υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες – κατανάλωσε ποσότητα φυτοφαρμάκου στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι.



Μυστήριο με τον θάνατο άνδρα που έπεσε από το λόφο του Φιλοπάππου

Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται από χθες το βράδυ σε εξέλιξη, όταν ένας 25χρονος Έλληνας που βρισκόταν στον λόφο του Φιλοππάπου μαζί με την 23χρονη Πορτογαλέζα φίλη του, δέχτηκαν επίθεση από τρία άτομα. 



Ινδία:Έχασε τη ζωή του για την καλύτερη selfie! (ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρό βίντεο)

Ο 35χρονος είχε σκαρφαλώσει στον καταρράκτη Gokak στην Ινδία. Ενώ προσπαθούσε να πάρει την καλύτερη θέση για μια selfie έπεσε στο κενό από τα 51 μέτρα.



Πέθανε ο άνδρας που είχε δεχθεί επίθεση με σκεπάρνι από ληστές στην Πάτρα

Πάνω από 10 μέρες έμεινε διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας ο 75χρονος άνδρας ο οποίος έπεσε θύμα ληστών μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στην Πάτρα.

 



Βρετανία: Νεκρός άνδρας που «σφήνωσε» σε κάθισμα στο σινεμά και έπαθε έμφραγμα!

Την τελευταία του πνοή μετά από μια εβδομάδα που πέρασε σε εντατική νοσοκομείου του Μπέρμιγχαμ άφησε ένας άνδρας, ο οποίος έπαθε καρδιακή προσβολή όταν εγκλωβίστηκε σε κάθισμα κινηματογράφου.