Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

νεκρο παιδι



Κρήτη: Ασύλληπτη τραγωδία με νεκρό αγοράκι δύο ετών - Κατέρρευσαν οι γονείς στο νοσοκομείο!

Ένα αγοράκι μόλις δύο χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή, νωρίς το πρωί, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγγελούδι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.



Τρίκαλα: Παιχνίδι θανάτου για ανήλικο παιδί – Έπεσε από την ταράτσα πολυκατοικίας και σκοτώθηκε!

Ασύλληπτη τραγωδία την Κυριακή των Βαϊων στα Τρίκαλα, με ένα παιδί 13 χρόνων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να πέφτει στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας που έμενε.

Το άτυχο παιδί σκοτώθηκε ακαριαία. Κλήθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες στο σημείο, Πυροσβεστική, Αστυνομία, ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς ο θάνατος ήταν ακαριαίος, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.



Τραγωδία στη Φλόριντα: Τρία παιδάκια παγιδέυτηκαν σε ψυγείο και πέθαναν!

Τραγωδία με τρία νεκρά παιδιά στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Τρία μικρά παιδιά έχασαν την ζωή τους αφότου εγκλωβίστηκαν σε καταψύκτη.

Τα παιδάκια, ηλικίας ενός, τεσσάρων και έξι ετών έπαιζαν στην αυλή του σπιτιού τους, όταν παγιδεύτηκαν μέσα σε ένα ψυγείο και δεν κατάφεραν να βγουν.



Βία «εκτός ελέγχου» στη Βραζιλία - Νεκρό παιδί ενός έτους σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομίας και συμμοριών

Ένα παιδί ενός έτους, ένας άνδρας και μια γυναίκα σκοτώθηκαν από αδέσποτες σφαίρες σε ανταλλαγή πυροβολισμών την Παρασκευή μεταξύ συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά και της αστυνομίας σε φαβέλα του συγκροτήματος Αλεμάο, βόρεια του Ρίου ντε Ζανέιρου, ανακοίνωσε το Σάββατο η αστυνομία.



Τραγωδία στη Βόνιτσα με αγοράκι 2,5 ετών. Συνελήφθη ο συγγενής που το συνόδευε

Η ανακοίνωση του λιμενικού για την ανάσυρση του 3χρονου αγοριού στην Αγία Σωτήρα Βόνιτσας, αλλά και για την σύλληψη του 66χρονου παππού του που το συνόδευε. Συγκεκριμένα:



Γερμανία: Εφετείο αρνήθηκε την πρόσβαση των γονιών στον λογαριασμό του Facebook του νεκρού τους παιδιού

Γερμανικό δικαστήριο απέρριψε σήμερα το αίτημα μιας μητέρας να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό της κόρης της, που έχει πεθάνει, στο Facebook.