Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

νεκρά



H τραγωδία στη Συρία δεν έχει τέλος 29 παιδιά και νεογέννητα νεκρά από το κρύο σε καταυλισμό

Το μεγαλύτερο μέρος της χώρας ανακτήθηκε από τον κυβερνητικό στρατό, με τη βοήθεια και των διεθνών δυνάμεων. Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους έχουν περιοριστεί σε μία μικρή περιοχή, χάνοντας καθημερινά εδάφη. Παρόλα αυτά, η ανθρωπιστική κρίση όχι μόνο έχει αντιμετωπιστεί, αλλά δείχνει σε καθημερινή βάση το χειρότερο πρόσωπό της.



Σοκ! 600.000 παιδιά τον χρόνο πεθαίνουν εξαιτίας της μόλυνσης του αέρα!

Η μόλυνση του αέρα οδηγεί στο θάνατο περίπου 600.000 παιδιά κάτω των 15 ετών κάθε χρόνο σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας!



Υεμένη: 29 παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορική επιδρομή

Τουλάχιστον 29 παιδιά έχασαν τη ζωή τους και επιπλέον 30 τραυματίστηκαν στην Υεμένη, όταν αεροπορική επιδρομή έπληξε σχολικό λεωφορείο, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού. Η ευθύνη για την επίθεση αποδίδεται στη στρατιωτική συμμαχία υπό τη Σαουδική Αραβία. 



Στο χωράφι με τις 26 σορούς τα νεκρά δίδυμα κοριτσάκια

Τραγικός είναι ο επίλογος στην προσπάθεια ανεύρεσης των δίδυμων 9χρονων κοριτσιώνΣοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου που συγκλόνισε τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο.

Όπως προέκυψε από τις ταυτοποιήσεις DNA τα άτυχα κοριτσάκια, όπως και οι παππούδες τους είναι μεταξύ των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.



Θρίλερ κατασκόπων: Νεκρά από δηλητηρίαση και τα κατοικίδια του Σεργκέι Σκριπάλ

Δύο ινδικά χοιρίδια δυστυχώς ήταν ήδη νεκρά. Μια γάτα βρέθηκε επίσης σε κατάσταση πολύ μεγάλης δυσφορίας και κτηνίατρος χειρουργός πήρε την απόφαση να κάνει ευθανασία στο ζώο για να σταματήσει την ταλαιπωρία του.



Λονδίνο: Νεκρά ζώα από την πυρκαγιά στον ζωολογικό κήπο

Ένα ζώο πέθανε και άλλα 4 θεωρούνται νεκρά μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί στον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου, ένα άκρως δημοφιλές αξιοθέατο για τους τουρίστες που επισκέπτονται τη βρετανική πρωτεύουσα, το οποίο θα παραμείνει κλειστό σήμερα.