Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

νεγκα



Circo: Περρής και Νέγκα έκαναν πρεμιέρα στο Epsilon (Βίντεο)

Ο Βαγγέλης Περρής και η Αθηναϊς Νέγκα, μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη, επέστρεψαν στην τηλεόραση με το "Circo" στο Epsilon, σχεδόν ένα μήνα μετά το κόψιμο της εκπομπής "Rodeo", από τον ΣΚΑΙ.

Oι παρουσιαστές ξεκίνησαν χιουμοριστικά και στο στόχαστρο βρέθηκε το "Power of Love".

Δείτε το απόσπασμα:

 



Το μήνυμα της Μελέτη στη Νέγκα που αντιμετωπίζει εξώδικο από τον Σκάι

Η διευθύνουσα σύμβουλος του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαυτάκη, έστειλε εξώδικο στην Αθηναΐδα Νέγκα εκ μέρους του καναλιού του...Φαλήρου και η παρουσιάστρια το δημοσίευσε οργισμένη στο Instagram. Κάτω από την ανάρτησή της, λοιπόν, μεταξύ άλλων σχολίασε και η Ελεονώρα Μελέτη.



Νέγκα: «Να αφήσω μωρό 25 ημερών, για να κάνω κάτι που μπορεί να περιμένει;»

Η είδηση για την αυλαία της εκπομπής Rodeo στον ΣΚΑΪ έγινε γνωστή ξαφνικά πριν από λίγες ημέρες, κι ενώ η Αθηναΐς Νέγκα είχε μόλις φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Μία άλλη έκπληξη περίμενε ωστόσο την παρουσιάστρια το πρωί της Τρίτης, καθώς έλαβε εξώδικο εκ μέρους του καναλιού του Φαλήρου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια.



Επέστρεψε στο Rodeo η Νέγκα μετά τη γέννηση της κόρης της

Μετά από 11 ημέρες απουσίας, από το πλατό του "Rodeo", η Αθηναΐς Νέγκα επέστρεψε, μετά την γέννηση της δεύτερης κόρης της.



Γιώργος Λιάγκας: Το σχόλιο του μετά τη μήνυση από την Αθηναΐδα Νέγκα (Βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο ραδιοφωνικό του πόστο, μπαίνοντας πολύ γρήγορα στο κτίριο. Την ίδια στιγμή, η δημοσιογράφος αρκέστηκε να πει όταν την συνάντησε η κάμερα: «Ευχαριστώ πολύ! Καλή σας ημέρα»!



Γιώτα Νέγκα: «Μια πίκρα και μια απογοήτευση τη νιώθω»

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης ο κόσμος έχει στραφεί προς το πιο ποιοτικό, το πιο ουσιαστικό;

Η Γιώτα Νέγκα μιλάει για όλα…