Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

νεες



Νέο γύρο κινητοποιήσεων ετοιμάζουν οι αγρότες

Με ανακοίνωση τους τα μέλη της επιτροπής των μπλόκων σημειώνουν ότι «παραμένει τεράστια η ψαλίδα» ανάμεσα στη χρηματιστηριακή τιμή του βάμβακος, την εκκοκκισμένη τιμή και την τιμή στον παραγωγό, ενώ καλούν τους βαμβακοπαραγωγούς και όλους τους συναδέλφους τους σε συσκέψεις ώστε να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις από τον Ιανουάριο.



Νέες φωτογραφίες από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Νέες φωτογραφίες έδωσαν στη δημοσιότητα οι τουρκικές αρχές από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς οι οποίοι «κλείνουν» τον τέταρτο μήνα κράτησης σε λίγες ημέρες καθώς κρατούνται αιχμάλωτοι απο τις τουρκικές αρχές εδώ και 111 ημέρες.

 

Κομισιόν: Έρχονται ταυτότητες με δακτυλικό αποτύπωμα και βιομετρικά στοιχεία

Νέες ταυτότητες σχεδιάζει η  Κομισιόν για όλες τις χώρες-μέλη της ΕΕ με υποχρεωτικό ψηφιακό δακτυλικό αποτύπωμα και επιπλέον βιομετρικά στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες της Die Welt.



Χρυσούλα Διαβάτη: Χοντρές, κοντές, νέες, γριές πάνε και ξεφτιλίζονται!

Η Χρουσούλα Διαβάτη «ξαναχτύπησε» και ως γνωστόν δεν μασάει τα λόγια και τα λέει χύμα και τσεκουράτα. Αυτή τη φορά μιλώντας στο περιοδικό Down Town Κύπρου τα έβαλε με τους συνανθρώπους της και κυρίως με τις γυναίκες που βλέπουν ριάλιτι. 



Δύο νέες αποχωρήσεις από τον ΣΚΑΪ - ΒΙΝΤΕΟ

Την αποχώρησή της από το αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΪ, ανακοίνωσε μέσω Instastories η δημοσιογράφος που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.