Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

νεα μακρη



Τρόμος για οικογένεια στη Νέα Μάκρη

Εφιαλτικές ώρες βίωσε μία οικογένεια στη Νέα Μάκρη, όταν κουαρτέτο κουκουλοφόρων με πιστόλια και μαχαίρια εισεβαλαν στην οικία της, τα ξημερώματα.

Το σκηνικό του τρόμου εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί. Οι τέσερις ληστές μπήκαν στην οικία του δημοτικού υπαλλήλου στον τομέα της καθαριότητας, επί της οδού Μάνου Κατράκη στην περιοχή Αγίας Μαρίνας .



Διακοπή κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Οδό Πεντέλης-Νέας Μάκρης λόγω χιονόπτωσης

Έκλεισε πριν από λίγη ώρα και η Περιφερειακή Οδός Πεντέλης-Νέας Μάκρης, λόγω χιονόπτωσης.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων από το ύψος του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, έως το ύψος του καταστήματος Πανόραμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.



Ανοίγουν 3 σχολεία σε Ραφήνα και Νέα Μάκρη για την υποδοχή παιδιών που έχουν πληγεί

Σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν αυτές τις δύσκολες στιγμές γονείς και παιδιά που έχουν πληγεί από τις φονικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής.



Τραυματίες με εγκαύματα μεταφέρονται στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης

Τρία άτομα με εγκαύματα από τη φωτιά στην Ανατολική Αττική έχουν μεταφερθεί στο κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.



Πνίγηκε 71χρονη σε παραλία της Αττικής

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής από τη θαλάσσια περιοχή της Νέας Μάκρης στην Αττική, μια 71χρονη.

Η γυναίκα διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.



Φωτιά στη Νέα Μάκρη - Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι σε δασική περιοχή στη Νέα Μάκρη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική καίγεται χαμηλή βλάστηση με πουρνάρια, στην περιοχή από Πεντέλη προς Νέα Μάκρη, μετά τη διασταύρωση προς Διόνυσο.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 25 πυροσβέστες και 10 άτομα πεζοπόρο με 10 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρεί και ένα ελικόπτερο.