Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

νέα κυβέρνηση



Αρκάς: Η καινούργια κυβέρνηση κατέστρεψε τη χώρα!

Στο νέο του σκίτσο ο Αρκάς λέει χαρακτηριστικά πως “ για να μην κατηγορηθούμε για μονομερή κριτική, πρέπει να πούμε ότι είναι ολοφάνερο πια πως η καινούργια κυβέρνηση δεν κράτησε τις υποσχέσεις της, αποδείχθηκε ανίκανη σε όλους τους τομείς και κατέστρεψε τη χώρα”.



Η νέα κυβέρνηση

Τη σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου ανακοίνωσε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Αύριο, η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση, μετά την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Συγκεκριμένα, η σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου είναι η εξής:



Γιατί η Όλγα Κεφαλογιάννη μένει εκτός κυβέρνησης

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται η ανακοίνωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν θα είναι μέσα σε αυτή.



Σπυράκη: «Ευτυχώς δεν αργεί ο πραγματικός ανασχηματισμός - Οι εκλογές»

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, σχολίασε με καυστικό τρόπο τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

«Τόση αναμονή, τόσος ντόρος, τόση αναστάτωση για να αλλάξει ο Μανωλιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς», σχολίασε.



Τι πρότεινε ο Τσίπρας στον Κοντονή και αρνήθηκε

Χολωμένος εμφανίζεται ο Σταύρος Κοντονής, αφού με τον ανασχηματισμό είδε την πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το υπουργείο Δικαιοσύνης. 



Ποιοι έμειναν εκτός της νέας Κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό

Επτά ήταν τα ονόματα (μη συμπεριλαμβανομένων των Σκουρλέτη και Κουρουμπλή) που δεν ακούστηκαν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, που γνωστοποίησε σήμερα τη νέα σύσταση της κυβέρνησης.