Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

νεα χρονια



Προσευχή για τη νέα χρονιά

Προσευχή για τη νέα χρονιά για να ευλογήσει ο Θεός τη χρονιά που μας χάρισε.

Λέγεται το Τρισάγιο πριν την προσευχή για τη νέα χρονιά

Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν.

Δόξα σοί ο Θεός ημών, δόξα σοί.



Κλειστές οι εφορίες την πρώτη εβδομάδα του 2019

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε ότι, για την υλοποίηση του έργου που αφορά στην εφαρμογή της νέας οικονομικής ταξινόμησης εσόδων του λογιστικού σχεδίου της Γενικής Κυβέρνησης, που θα ισχύσει από την 1.1.2019, οι Δ.Ο.Υ.



Αυτές είναι όλες οι αργίες του 2018

Το 2018 είναι εδώ και ένα από τα ενδιαφέροντα πράγματα για τους εργαζόμενους είναι το πότε πέφτουν οι αργίες του νέου έτους.

Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι και πολύ ευχάριστα για τους εργαζόμενους, καθώς, όπως σαφώς δείχνει το ημερολόγιο οι περισσότερες αργίες πέφτουν Σάββατο ή Κυριακή.

 

Αναλυτικότερα αυτές είναι οι επίσημες αργίες του 2018:



Η Google εύχεται καλή χρονιά με το Doodle του 2018

Με ένα συγκινητικό Doodle η Google εύχεται καλή χρονιά. Το νέο έτος μοιάζει να χαράζει στον ορίζοντα και το μήνυμα είναι «ευτυχισμένο το 2018»!

Με το Google Doodle της Πρωτοχρονιάς, ολοκληρώνεται και η ιστορία των πιγκουίνων που ταξίδεψαν σε ένα εξωτικό μέρος, μακριά από το ιγκλού τους για να γιορτάσουν τη νέα χρονιά.



Τι φέρνει το 2018 στην Παιδεία

Mε... κεκτημένη ταχύτητα, από τις εξελίξεις του Δεκεμβρίου αλλά και από την... πλήρωση χρόνου για υλοποίηση δεσμεύσεων, αναμένεται να μπει η νέα χρονιά (και) σε ό,τι αφορά τα θέματα της Εκπαίδευσης.



Το Blue Star Delos έκανε ποδαρικό στο λιμάνι του Πειραιά για το 2017

Μόλις οι δείκτες των ρολογιών έδειξαν μεσάνυχτα, έκανε την είσοδο του στο πρώτο λιμάνι της χώρας το Blue Star Delos, κάνοντας ποδαρικό για το 2017.