Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

νεα φιλαδελφεια

 

Διακοπή κυκλοφορίας στη Νέα Φιλαδέλφεια λόγω νέου γηπέδου ΑΕΚ

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο πλαίσιο αυτό και για να περάσουν κάποια μηχανήματα εντός του εργοταξίου, οι υπεύθυνοι του έργου ζήτησαν και πήραν άδεια για διακοπή της κυκλοφορίας έξω από το γήπεδο από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έως τις 04:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Ιουνίου.



Πυρκαγιά σε κτίριο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Πυρκαγιά ξέσπασε σε κτίριο στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως μεταδίδει ο Ant1.

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα, προκειμένου να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Οπως αναφέρει η Πυροσβεστική το κτίριο είναι ακατοίκητο.



Τα Άγια Θεοφάνεια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με τη δέουσα λαμπρότητα εορτάσθηκαν τα Άγια Θεοφάνεια του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Μαδύτου στη Νέα Φιλαδέλφεια.



Η Εορτή του Μεγάλου Βασιλείου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου ενδόξου Πατρός ημών Βασιλείου αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας του Μεγάλου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγ. Βασιλείου του Μεγάλου και Κοσμά του Αιτωλού στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου φυλάσσεται απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Μεγάλου Καππαδόκη Αγίου.



Μέγας Εσπερινός Μ. Βασιλείου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με λαμπρότητα τελέσθηκε την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου Πατρός ημών Βασιλείου αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας του Μεγάλου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδελφείας, όπου φυλάσσεται ως πολύτιμο θησαύρισμα η άφθαρτη αριστερή χείρα του Αγίου.