Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ν.Δ.



Ο ΣΥΡΙΖΑ το βιολί του: Πυρά Παππά κατά της Ν.Δ.

Επίθεση κατά της Ν.Δ. εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς κατηγορώντας τη ότι αντιγράφει «κάλπικα τηλεοπτικά ρεπορτάζ». Σημείωσε δε πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν αναλάβει την ευθύνη, ενώ έχουν γίνει αλλαγές προσώπων. Επέμεινε στη γραμμή για τα «βαθιά δομικά προβλήματα», που συνέβαλαν στην τραγωδία στο Μάτι και επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. 



Θ. Ρουσόπουλος : Υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. τις επόμενες εκλογές ;

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, πρώην υπουργός Επικρατείας επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, εξέφρασε την επιθυμία να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο κ. Ρουσόπουλος τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε καθημερινή πρωινή εφημερίδα και διδάσκει σε ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Κύπρο.



Δημοσκόπηση ΠΑ.ΜΑΚ. : Προβάδισμα 13 μονάδων της Ν.Δ. στην πρόθεση ψήφου

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση Oκτωβρίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η Ν.Δ. προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 13 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ .



3ο Προσυνέδριο Ν.Δ. με έμφαση στους περισσότερο πληγέντες από την κρίση

Το 3ο Προσυνέδριό της πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου, στα Ιωάννινα. Στόχος του προσυνεδρίου είναι να καταδείξει πως η φτώχεια ξεριζώνεται με δουλειές και όχι με προσωρινά και ψηφοθηρικά επιδόματα.



Ερώτηση για τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν 10 βουλευτές της Ν.Δ.

Ερώτηση, προς τον πρωθυπουργό, τον Υπουργό Οικονομικών και τον Υπουργό Δικαιοσύνης κατέθεσαν 10 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για μια σειρά από ζητήματα που εγείρονται ως προς το κτήριο, στο οποίο στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
 


Μαλλιά κουβάρια μεταξύ Ν.Δ.- Καμμένου για τους μισθούς των στρατιωτικών

Ο κ. Δαβάκης ανέφερε σε δήλωσή του πως παρήλθε η 30η Σεπτεμβρίου και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έστειλε στο υπουργείο Οικονομικών τα χρηματικά ισοδύναμα για να μην ανασταλούν οι μισθολογικές προαγωγές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.