Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 -

ναζαρετΣε αυτό το σπίτι μεγάλωσε ο Χριστός

Ένα μικρό σπίτι στη Ναζαρέτ, το οποίο χρονολογείται κατά τον 1ο αιώνα, υποστηρίζεται ότι είναι το σπίτι που μεγάλωσε ο Χριστός.Ποιος Έλληνας είναι ο πατέρας του Ιησού από τη Ναζαρέτ;

Αν και όλοι σχεδόν κάθε Πάσχα βλέπουμε τον Ιησού από τη Ναζαρέτ, ελάχιστοι γνωρίζουμε ότι τον Ιωσήφ στην αριστουργηματική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι ενσάρκωσε ένας πολύ γνωστός, διεθνούς φήμης, Έλληνας ηθοποιός, ο Γιώργος Βογιατζής.Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Η ιστορία των γυρισμάτων και η τρομερή δίαιτα του Πάουελ για τη σταύρωση! (Φωτό)

Ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ». Μια σειρά «θρύλος» που γοητεύει ακόμη και σήμερα, 40 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή και οι ιστορίες από τα γυρίσματα εξακολουθούν να εξάπτουν το ενδιαφέρον. 

Πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς ο Ρόμπερτ Πάουελ, ο οποίος κλήθηκε να περάσει διάφορες δοκιμασίες έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που επιθυμούσαν οι παραγωγοί.Πόσο έχουν αλλάξει οι ηθοποιοί από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»; (Φωτό)

Με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολουθεί κάθε χρόνο το τηλεοπτικό κοινό την μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της τηλεόρασης.