Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ναταλία Γερμανού



Στο νοσοκομείο η Ναταλία Γερμανού – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Ναταλία Γερμανού, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργείο και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (27-28/1) θα βρίσκεται εκτός της εκπομπής της.

Τη σχετική είδηση αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης (25/1) η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» υποβλήθηκε σε προγραμματισμένο χειρουργείο.



Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για τα φίλτρα και τα μπότοξ

H Ναταλία Γερμανού είναι γνωστό πώς δεν κολλάει πουθενά και απαντάει σε ότι και αν την ρωτήσουν ακόμα και αν έρθει σε δύσκολη θέση.

 



Παίκτης του Survivor στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει στη νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, στον Alpha το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Χάρης Γιακουμάτος θα είναι οι δύο πρώην παίκτες του Survivor (από τον πρώτο και δεύτερο κύκλο αντίστοιχα) που θα πλαισιώσουν την έμπειρη παρουσιάστρια στη μεγάλη της επιστροφή στον Alpha και στη ζώνη του σαββατοκύριακου.



Tα «όχι» του ALPHA στη Ναταλία Γερμανού – Τι της απαγόρευσε το κανάλι;

Πρόκειται αναμφίβολα για την τηλεοπτική ανατροπή της χρονιάς...

Η Ναταλία Γερμανού μετά από πέντε χρόνια στο Epsilon επιστρέφει ξανά στον ALPHA! Στο κανάλι της Κάντζας η ξανθιά παρουσιάστρια θα είναι στο τιμόνι μεσημεριανής εκπομπής κάθε Σαββατοκύριακο.



Η στιγμή που ο Λάκης Λαζόπουλος πλήγωσε τη Ναταλία Γερμανού! Τι λέει η παρουσιάστρια για το συμβάν

Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στο ΡΙΚ και τη συζήτηση κατά πόσο η σάτιρα μπορεί να πληγώσει κάποιους ανθρώπους, η Ναταλία Γερμανού προχώρησε σε μια εξομολόγηση:



Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τον χωρισμό της

Ένα βίντεο με ένα αυτοκίνητο που κάνει κύκλους γύρω από την εκκλησία και τον πάτερ που τους ζητά να κατεβάσουν τη νύφη έγινε αφορμή για αποκαλύψεις από τη Ναταλία Γερμανού στον αέρα του «Επιτέλους σαββατοκύριακο».