Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ναργες



Μουρούτσος για Νάργες: Είσαι η πιο ιερή επιλογή που έχω κάνει στη ζωή μου

Κερδίζοντας το έπαθλο στο αγώνισμα, οι Διάσημοι το βράδυ της Τρίτης είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν μηνύματα από τα δικά τους πρόσωπα. Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Μιχάλης Μουρούτσος που διαβάζοντας το μήνυμα της συντρόφου του, Λάουρας Νάργες, έβαλε τα κλάματα.



Το τρυφερό μήνυμα της Λάουρας Νάργες για τα γενέθλια του Μιχάλη Μουρούτσου

Τα γενέθλιά του έχει ο Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος και η αγαπημένη του Λάουρα Νάργες φρόντισε να του ευχηθεί μέσω τον social media. 



Λάουρα Νάργες: Τα δάκρυα για το Μιχάλη Μουρούτσο και το ενδεχόμενο γάμου

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Λάουρα Νάργες στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε όπως ήταν φυσικό τόσο στην ίδια, όσο και στο σύντροφό της, Μιχάλη Μουρούτσο.



H Αναστασία Περράκη αποκάλυψε γιατί χώρισε με τον Μιχάλη Μουρούτσο

Τα χαρτιά της «άνοιξε» η Αναστασία Περράκη στον Γιώργο Λιάγκα και το «Late Night» μιλώντας για τον Μιχάλη Μουρούτσο, τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό αλλά και τη Λάουρα Νάργες.

Αποκάλυψε πως παντρεύτηκε επειδή είχε μείνει έγκυος, ενώ σχολίασε πως όταν παντρεύεται κανείς νιώθει πως έχει «δέσει τον γάϊδαρο του».



Αυτή τη φωτογραφία του Μιχάλη Μουρούτσου δημοσίευσε η Λάουρα Νάργες

"My Survivor" έγραψε η Λάουρα Νάργες δημοσιεύοντας φωτογραφία του συντρόφου της, Μιχάλη Μουρούτσου ο οποίος κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε πρωτάθλημα Tae Kwon Do που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο.



Σόφη Πασχάλη- Λάουρα Νάργες: Οι δύο... Survivors μαζί στην παραλία

Η Λάουρα Νάργες και η Σόφη Πασχάλη, μετά την αποχώρηση τους από το Survivor,  παραμένουν δύο πολύ καλές φίλες.

Οι δυο «Διάσημες» πήγαν μαζί στην παραλία για να απολαύσουν το μπάνιο τους. Η Σόφη ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram σχολιάζοντας: