Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

ναπολι



Φέρι μπoτ προσέκρουσε στην προβλήτα του λιμανιού της Νάπολης – Μια γυναίκα σε σοβαρότερη κατάσταση

Φέρι μποτ προερχόμενο από νησί του Κάπρι προσέκρουσε σήμερα το μεσημέρι στην προβλήτα του λιμανιού της Νάπολης πιθανόν εξαιτίας του ισχυρού ανέμου και της ταραγμένης θάλασσας.



Ένα πολύχρωμο χωριό στις ακτές της Νάπολης

Στις ακτές της Νάπολης, στη νότια Ιταλία ένα πανέμορφο νησί γεμίζει ντόπιους και ξένους κάθε καλοκαίρι που θέλουν να απολαύσουν πεντακάθαρα νερά και φρέσκο ψάρι σε ένα άκρως ειδυλλιακό και πολύχρωμο σκηνικό.



Ιταλία: Θρίαμβος για Νάπολι στην «αιώνια πόλη»

Επίδειξη δύναμης έκανε η Νάπολι απέναντι στη Λάτσιο, την οποία συνέτριψε 3-0 στο «Ολίμπικο», στο ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής στη Serie A.

Με τους τρεις βαθμούς οι «παρτενοπέι» του Μαουρίτσιο Σάρι έφτασαν στους 67 κι άνοιξαν τη διαφορά τους από τους από τους «λατσιάλι» στο +7, εδραιώνοντας την παρουσία τους στην τρίτη θέση.



Champions League: Παρί, Μπάγερν και... σχεδόν Ρεάλ Μαδρίτης

Σε ρυθμούς... Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπάγερν «σκόρπισε» με 5-1 την Άρσεναλ στο Μόναχο, ενώ τις βάσεις για την πρόκριση στους «8» του Champions League έβαλε και η Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 3-1 επί της Νάπολι.



Θέλει Φορτούνη η Νάπολι και κάνει πρόταση 10 εκατομμύρια ευρώ

Πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη σκέφτεται να κάνει η Νάπολι στον Ολυμπιακό, δαπανώντας 10 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Ενα μεταγραφικό ντόμινο, φέρνει τον Κώστα Φορτούνη στον ιταλικό Νότο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Sportday.



Η Ίντερ απέκλεισε τη Νάπολι στο Κύπελλο

Η Νάπολι μπορεί να προελαύνει στο Καμπιονάτο, ούσα πρωτοπόρος στη βαθμολογία, αλλά στο Κύπελλο Ιταλίας βρήκε το... μάστορά της από την Ίντερ.