Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Νάπολη



Πρώην ιδιωτικός αστυνομικός ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του στη Νάπολη, δολοφόνησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Πρώην ιδιωτικός αστυνομικός ταμπουρώθηκε σήμερα το πρωί στο διαμέρισμά του, στη συνοικία Σαν Τζοβάνι α Τεντούτσιο στη Νάπολη. Ο άνδρας πρώτα πυροβόλησε στον αέρα από το μπαλκόνι του. Στη συνέχεια κλείστηκε στο σπίτι και, όπως διεπίστωσαν πριν από λίγο οι καραμπινιέροι, πρώτα δολοφόνησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.



10 τραυματίες στη Νάπολη από ανεμοστρόβιλο

Ανεμοστρόβιλος χτύπησε μια παραλία στη Νάπολη της Ιταλίας σκορπίζοντας τον τρόμο σε όσους ήταν εκεί. Δέκα άτομα τραυματίστηκαν.



Ιταλία: Μαφιόζικη επίθεση με μαχαίρι σε ανερχόμενο ηθοποιό στη Νάπολη

Ένας έφηβος ηθοποιός, ο οποίος εμφανίζεται σε μια βραβευμένη ταινία για τα παιδιά εγκληματίες στη Νάπολη, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στο "προπύργιο" του οργανωμένου εγκλήματος στην Ιταλία, μετέδωσαν σήμερα μέσα ενημέρωσης.



Επικίνδυνος φυγάς συλλαμβάνεται στη Νάπολη απο την Ιταλική Αστυνομία (βίντεο)

Εναν από τους πιο επικίνδυνους φυγάδες στην Ιταλία κατάφερε να συλλάβει η αστυνομία, καθώς ανακάλυψε το πολυτελές κρησφύγετό του στη Νάπολη.

Πρόκειται για τον Αντόνιο Ορλάντο, ο οποίος θεωρείται ένα από τα «μεγάλα κεφάλια» της Καμόρα και καταζητούνταν τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ συνέχιζε να δίνει εντολές, σύμφωνα με την αστυνομία.



Σάλος στη Νάπολη με ελληνική εταιρεία που διαφήμιζε ζάχαρη με στυλ… μαφίας

«Η κοινότητα που εκπροσωπεί τους Έλληνες κατοίκους στη Νάπολη και ολόκληρη την Καμπανία καταδικάζει απερίφραστα την διαφημιστική εκστρατεία της ελληνικής εταιρείας Coffeland Ltd, που είναι καρπός των ξεπερασμένων στερεότυπων που κηλιδώνουν το όνομα της Νάπολης και των κατοίκων της».



Άγνωστοι πυροβόλησαν μικροπωλητή στη Νάπολη

Νέα επίθεση με θύμα μετανάστη σημειώθηκε στην Ιταλία με φερόμενα ρατσιστικά κίνητρα. Χθες βράδυ Πέμπτης στις δέκα τοπική ώρα, άγνωστοι τραυμάτισαν, πυροβολώντας στον στο πόδι, πλανόδιο πωλητή από την Σενεγάλη, ο οποίος εργάζεται στη Νάπολη.