Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Νάουσα



Σε αργία τέθηκε ο δήμαρχος Νάουσας – «Θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την αποκατάσταση της κατάφορης αδικίας»

Σε διοικητική αργία τέθηκε, με απόφαση του γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης (ΑΔΜΘ) Γιάννη Σάββα, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης. Ο κ. Κουτσογιάννης, τον περασμένο Δεκέμβριο καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με ποινή 4 μηνών, με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος.



Η Μόνικα Μπελούτσι κάνει διακοπές στην Πάρο (ΦΩΤΟ)

Στα ελληνικά νησιά περνά τις καλοκαιρινές διακοπές της η Μόνικα Μπελούτσι.

Η αισθησιακή καλλονή από την Ιταλία αγαπά την Ελλάδα και δεν είναι η πρώτη φορά που την επισκέπτεται για να περάσει μέρος του καλοκαιριού της. Λίγες μέρες νωρίτερα εθεάθη να βολτάρει στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου, ενώ αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις ομορφιές της Πάρου.



Θρήνος για το νεκρό παλικάρι στην Νάουσα

Τις πιο δραματικές ώρες βιώνει η οικογένεια του Άκη Ψωμιάδη που έχασε την ζωή του κάνοντας νυχτερινό σκι στα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. 



Δύο οδηγοί έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία στο Λιτόχωρο και στη Νάουσα

Δύο οδηγοί έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν στην περιοχή του Λιτοχώρου και στη Νάουσα.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ 50χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε στο 420ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Λιτόχωρου Πιερίας.



Απίστευτο: Έβγαλε πιστόλι σε μαθητές

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα της Νάουσας, με δράστη ένα νεαρό με ψυχολογικά προβλήματα.

Εκείνος καυγάδισε με κάποιους μαθητές έξω από το Γυμνάσιο της Επισκοπής και στη συνέχεια τους απείλησε με πιστόλι, το οποίο -ευτυχώς- ήταν ψεύτικο!



5 Μοναδικές ελληνικές πόλεις

Κι όσο πιστεύουμε ότι τα μεγάλα αστικά κέντρα έχουν μόνο γρήγορους ρυθμούς, λιγοστό πράσινο, πολυκοσμία και πολύ γκρίζο, μπορεί να έχουμε και δίκαιο. Από την άλλη, όμως, κάπου ανάμεσα στις μεγάλες πολυκατοικίες ξεπετιούνται μικρές «οάσεις».  Πολλές επιλογές σε μουσεία, αξιοθέατα, μνημεία και νυχτερινή ζωή είναι το διαφορετικό αστικό περιβάλλον που μπορούμε να συναντήσουμε.