Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ναι

 

FAZ: Ο Τραμπ στηρίζει το «Ναι» στο δημοψήφισμα της ΠΓΔΜ για τη συμφωνία των Πρεσπών

Στην επιστολή που έστειλε ο Ντόναλντ Τραμπ στον πρόεδρο της ΠΓΔΜ Ιβάνοφ υποστηρίζοντας το «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα για το θέμα του ονόματος αναφέρεται η Frankfurter Allgemeine Zeitung.



Η ημέρα που κλαίει η... Μπέτυ και ο ΣΥΡΙΖΑ: Ενα δημοψήφισμα που οι εμπνευστές του θέλουν να ξεχάσουν

Δεν ξέρουμε εάν και αυτή τη χρονιά η κ. Περιστέρα Μπαζιάνα θα κλάψει και πάλι από νεύρα και από οργή στην επέτειο του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, ή εάν θα είναι πιο μετρημένη ακολουθώντας το δρόμο του συντρόφου της Αλέξη Τσίπρα που σε πρόσφατη συνέντευξή του υπαινίχτηκε ότι πλέον αναγνωρίζει ότι το 2015 θα μπορούσε να κινηθεί και με τρόπο διαφορετικό από τότε.



ΕΛ.ΑΣ.: "Όχι στα ναρκωτικά, ναι στη ζωή" - Βίντεο

«Όχι στα ναρκωτικά, όχι στην περιθωριοποίηση, όχι στον θάνατο, ναι στη ζωή», είναι το μήνυμα που στέλνει η ΕΛΑΣ, δια στόματος του αρχηγού της, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο You Tube, στο πλαίσιο της εκστρατείας που κλιμακώνει σταδιακά, με αφορμή την ανακήρυξη του 2018, ως έτους κατά των ναρκωτικών.



'Ναι' Μπακογιάννη και Βενιζέλου στην αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Το ότι οι διατάξεις περί αναδοχής δεν μπορούν να εξαιρέσουν τα ομόφυλα ζευγάρια που έχουν σύμφωνο συμβίωσης υποστήριξαν, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η Ντόρα Μπακογιάννη, στη συζήτηση στη Μόνιμη Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παρακολούθησης των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.



Ενέκρινε τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών η τουρκική Εθνοσυνέλευση

Η τουρκική Εθνοσυνέλευση ενέκρινε σήμερα πρόταση για τη διεξαγωγή προεδρικών και βουλευτικών εκλογών στις 24 Ιουνίου.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν ένα χρόνο νωρίτερα από την προγραμματισμένη διεξαγωγή τους, μετά τη δήλωση του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι θα διεξαχθούν πρόωρες εκλογές.