Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

«Ναι»



ΝΔ: Θα ψηφίσουμε «ναι» για το ψηφοθηρικό επίδομα Τσιπρα

Την πρόθεσή της να ψηφίσει «ναι» στο «μποναμά» που ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.



Ιταλία: H κυβέρνηση ξεκινά διάλογο μετά το «Ναι» στην ανεξαρτησία 2 περιφερειών

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης, δια στόματος του υφυπουργού αρμόδιου για περιφερειακά θέματα Τζανλούκα Μπρέσα μετά το χθεσινό δημοψήφισμα στις περιφέρειες Βένετο και Λομβαρδία. 



Μεγαλη συγκέντρωση υπέρ του «ναι» στην Κωνσταντινούπολη

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο μιας προεκλογικής εκδήλωσης στήριξης του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που έχει στη διάθεσή του λίγες μόλις ημέρες έως το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου προκειμένου να πείσει τους πολίτες να ψηφίσουν «ναι».



«Ναι» στην άρση ασυλίας της Μαρίν Λεπέν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Με συντριπτική πλειοψηφία, η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψήφισε σήμερα υπέρ της άρσης της ασυλίας της Μαρίν Λεπέν επειδή είχε αναρτήσει στο Twitter φωτογραφίες από τις ωμότητες που διαπράττει το Ισλαμικό Κράτος.



Το πράσινο φως στη Βουλή- Με 152 «ναι» ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2017

Με την υπερψήφιση του προϋπολογισμού ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου η συζήτησή του στη Βουλή.

Η κυβερνητική πλειοψηφία υπερψήφισε τον προϋπολογισμό του 2017 και αντιστοίχως η αντιπολίτευση τον καταψήφισε. Συγκεκριμένα, ο προϋπολογισμός, επί συνόλου 298 βουλευτών, έλαβε 152 θετικές ψήφους και 146 αρνητικές.



Λ. Κανέλλη: «Ναι» στην περικοπή της βουλευτικής αποζημίωσης

Υπέρ της περικοπής της βουλευτικής αποζημίωσης τάσσεται η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, υπό την προϋπόθεση όμως «να μη γίνεται για λόγους ξεγελάσματος».