Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ναδαλ



Ρ.Ναδάλ: Μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφει στην ενεργό δράση

Ο Ισπανός τενίστας, Ράφα Ναδάλ, ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, μετά από έναν χρόνο απουσίας, στο τουρνουά του Μπρισμπέιν στις 31 Δεκεμβρίου.

Φυσικά θα είναι στις επάλξεις και για το πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς, το Αυστραλιανό Open (14-28 Ιανουαρίου).



Προσφορά τριών τόνων τροφίμων για παιδιά σε φτωχές οικογένειες από τον Ναδάλ

Στο πλευρό των παιδιών που έχουν ανάγκη στέκεται ο Ράφα Ναδάλ, προχωρώντας σε μία σπουδαία κίνηση.

Ο Ισπανός τενίστας, μέσω του ιδρύματός του, Fundacion Rafa Nadal δώρισε στην Banco de Alimentos de Mallorca τρόφιμα που ζυγίζουν τρεις τόνους.

Τα τρόφιμα, φυσικά θα προωθηθούν από την τράπεζα τροφίμων σε φτωχές οικογένειες και ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με σμόκιν δίπλα σε Φέντερερ, Ναδάλ, Μπιορν Μποργκ

«Θραύση» σε social media και διαδίκτυο έκανε η φωτογραφία του Στέφανου Τσιτσιπά μαζί με τους μεγάλους αστέρες του τένις ενόψει της έναρξης του Laver Cup.



O Ναδάλ είχε προβλέψει ότι θα είναι στο top-10 ο Τσιτσιπάς

Ο Ράφα Ναδάλ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Masters της Ρώμης, με τους δύο τενίστες να τίθενται αντιμέτωποι το Σάββατο (18/5).

Ο Ισπανός τενίστας που απέκλεισε τον Βερντάσκο στα προημιτελικά μίλησε για την αναμέτρηση με τον Τσιτσιπά και αναφέρθηκε σε μία πρόβλεψη που είχε κάνει σχετικά με τον Έλληνα πρωταθλητή.



Έλληνες ξεχύθηκαν στους δρόμους και έβριζαν τον Ναδάλ

Ομογενείς βρέθηκαν έξω από το γήπεδο του αγώνα, στην Μελβούρνη να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα κατά του συμπαίκτη του Στέφανου Τσιτσιπά, Ράφαελ Ναδάλ. Ένα video έξω από το γήπεδο, όπου διεξήχθη ο ημιτελικός μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ράφαελ Ναδάλ, κατάφερε να “αμαυρώσει” εν μέρει την εικόνα των Ελλήνων ομογενών και την υποστήριξή τους στον Έλληνα τενίστα.



Τένις: Ο Τζόκοβιτς έγραψε ιστορία στο Σινσινάτι

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε με 6-4,6-4 τον Ρότζερ Φέντερερ και κατέκτησε για πρώτη φορά την καριέρα του το τουρνουά στο Σινσινάτι, ολοκληρώνοντας έτσι την κατάκτηση όλων των Masters.