Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

Ν. Παππάς



Ν. Παππάς: Προϋπόθεση για την ανάπτυξη η ψηφιακή τεχνολογία

Για τη δική μας διακυβέρνηση η ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας είναι το κλειδί για να περάσουμε στην ανάπτυξη, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς μιλώντας χθες στο βράδυ στο διήμερο θεματικό Επιστημονικό Συμπόσιο «Νησιωτικότητα και Γαλάζια Οικονομία: Πυλώνας Ανάπτυξης, Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας», στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. 



Ν. Παππάς: «Αναμένουμε πολιτική λύση για την αξιολόγηση μέσα στα επόμενα 24ωρα»

Η αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει εδώ και καιρό, υποστήριξε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς. Το θέμα, προσέθεσε, «είναι πολιτικό και αναμένουμε τα επόμενα 24ωρα να επιλυθεί σε αυτό το επίπεδο, διότι οι τεχνοκράτες δεν έχουν κάτι επιπλέον να συζητήσουν».



Η ΕΙΤΗΣΕΕ καταλογίζει ευθύνες στο Ν. Παππά για το Mega

Απάντηση στα όσα ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς αναφορικά με το MEGA και την τύχη των εργαζομένων σε αυτό, ύστερα από την χθεσινή τους συνάντηση, έδωσε η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.



Ν. Παππάς: Ζητεί αναλυτικό χρονοδιάγραμμα από το ΕΣΡ για την αδειοδότηση των καναλιών

Aναλυτικό χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της αδειοδότησης των πανελλαδικών τηλεοπτικών σταθμών ζητά με επιστολή του προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
 


Ν. Παππάς: Επανεκκίνηση της διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα διεξαχθεί κατ΄ εφαρμογή του ισχύοντος νόμου.



Ν. Παππάς: Τα χρήματα για τις τηλεοπτικές άδειες θα επιστραφούν μετά τη δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ

«Η χώρα μας γυρίζει σελίδα και ο τομέας των νέων τεχνολογιών, της πληροφορικής και των επικοινωνιών, μπορεί να γίνει η ατμομηχανή της νέας ανάπτυξης. Για να συμβεί αυτό, η χώρα χρειάζεται αξιόπιστες σύγχρονες υποδομές και δίκτυα. Και αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα του νέου μοντέλου ανάπτυξης.