Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Μυστικός γάμος



Μυστικός γάμος για την Έλλη Στάη; [ΦΩΤΟ]

Οι κοινές τους εμφανίσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Η Έλλη Στάη και ο Νίκος Μουνδρέας απαθανατίστηκαν για μία ακόμη φορά κατά τη διάρκεια της βραδινής τους εξόδου, τραβώντας όπως ήταν φυσικό επάνω τους τα φωτογραφικά φλάς.



Παντρεύτηκε η Αθηναΐς Νέγκα: Η πρώτη φωτογραφία από το μυστικό γάμο

Κι όμως εκεί που δεν το περιμέναμε, τοΣαββατοκύριακο που πέρασε είδαμε για πρώτη φορά φωτογραφία από το γάμο της. Η Αθηναΐς Νέγκα, δεν συνηθίζει να μιλά δημόσια για την προσωπική της ζωή, ούτε να δίνει λαβές για σχόλια.



Μυστικός γάμος για Οικονομάκου-Μιχόπουλο: Τι τους πρόδωσε

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ζουν την ομορφότερη περίοδο στη σχέση τους καθώς περιμένουν τον «καρπό» του έρωτά τους.

Ο επιχειρηματίας είχε κάνει πρόταση γάμου στην ηθοποιό και είχαν σχεδιάσει να παντρευτούν το ερχόμενο καλοκαίρι στη Μύκονο.



Μυστικός γάμος για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Τρίτο στεφάνι έβαλε ο 47χρονος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης και ένα παιδί, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η Μαριέττα Ντάνα παντρεύτηκαν μυστικά και στη συνέχεια βάφτισαν τον γιο τους στην Κύθνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, οι δυο τους παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης.



Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Υπό άκρα μυστικότητα τελέστηκε το μυστήριο του γάμου για τον πασίγνωστο τραγουδιστή, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

 

Ο λόγος, για τον Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα του εννέα μηνών γιού του, Κατερίνα Πέρρου.



Ελένη Τσαγκά - Νίκος Γδοντέλης: Μυστικός γάμος για την άνκοργουμαν του Star & τον γοητευτικό επιχειρηματία

Η Ελένη Τσαγκά, αν και θέλησε να αποφύγει με κάθε τρόπο να κάνει είδηση τον γάμο της, τελικά  δεν τα κατάφερε.