Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

μυρτω



Η μπασκετική ΑΕΚ δεν ξεχνά την Μυρτώ της Πάρου -Τι δώρο της έκαναν οι παίκτες - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Μια κιτρινόμαυρη φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών της μπασκετικής ΑΕΚ χάρισαν οι παίχτες της Ένωσης στη Μυρτώ, το κορίτσι που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν έμεινε ανάπηρη μετά από επίθεση Πακιστανού σε παραλία της Πάρου.



Καμιά παροχή βοήθειας από το κράτος ομολογεί η μητέρα του άτυχου κοριτσιού που είχε πέσει θύμα Πακιστανού στην Πάρο!

Η μητέρα του κοριτσιού που συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού από Πακιστανό στην Πάρο, κατά τη διάρκεια των διακοπών της, καταγγέλλει την αντιμετώπιση που τυγχάνει το παιδί της από το ελληνικό Κράτος.



Αγωγή κατά του ελληνικού κράτους κατέθεσε η μητέρα της Μυρτώς

Πεντέμισι χρόνια μετά την επίθεση που δέχθηκε το 2012 στην Πάρο η δεκαπεντάχρονη τότε Μυρτώ από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, η μητέρα της Μυρτώς, Μαρία Κοτρώτσου κατέθεσε αγωγή εναντίον του ελληνικού κράτους.



Τίμησαν τη Μυρτώ τα κορίτσια της ΑΕΚ

Και πάλι στο πλάι της αγαπημένης της ΑΕΚ. Η Μυρτώ, η οποία είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, μετά την επίθεση που δέχθηκε στην Πάρο το 2012, βρέθηκε.. δίπλα στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ένωσης και αυτή την τίμησε, πριν από το παιχνίδι της με τον ΖΑΟΝ Κηφισιάς.



Στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ η Μυρτώ

Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ βρέθηκε την Κυριακή η Μυρτώ, για να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ΑΕΚ, που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ.

Η Μυρτώ, που είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι από το 2012, οπότε και δέχθηκε επίθεση στην Πάρο πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες της ΑΕΚ τη μεγάλη νίκη της απέναντι στο «Δικέφαλο» του Βορρά.



Χαμόγελα για τη Μυρτώ της Πάρου

Η Μυρτώ βίωσε την απόλυτη φρίκη στα βράχια της Πάρου όταν κακοποιήθηκε.

Με τη βοήθεια της μητέρας της, που βρίσκεται από το πρώτο λεπτό της περιπέτειάς της, στο πλευρό της κατάφερε να περάσει πολλές δυσκολίες.