Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

μυρινα



Όλες οι ατάκες που άκουσε ο Τσίπρας κατά τη διάρκεια της βόλτας του στην Λήμνο

Σε χαλαρό και άμεσο στυλ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας με τους κατοίκους της Λήμνου κατά τη διάρκεια της 40λεπτης βόλτας στο λιμάνι της Μύρινας.



Τραγωδία στη Μύρινα της Λήμνου: Ένα 12χρονο αγόρι σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ένα 12χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στη Μύρινα της Λήμνου, όταν τρακτέρ, με οδηγό έναν 82χρονο, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε ένας 48χρονος.

Από τη σύγκρουση των οχημάτων τραυματίστηκαν σοβαρά, ο 48χρονος δικυκλιστής, καθώς και ο 12χρονος γιος του, ο οποίος επέβαινε στη μοτοσικλέτα.



Πρόσκρουση φορτηγού πλοίου στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο

Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, από την πρόσκρουση του φορτηγού οχηματαγωγού πλοίου «Καπετάν Χρήστος» στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο, που μετέφερε 19 φορτηγά.

Το πλοίο από την πρόσκρουση υπέστη στρέβλωση κάτω από το ζωνάρι στη πρύμνη δεξιά, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του προσωρινά έως την αποκατάσταση της ζημιάς.



Λήμνος το νησί του Ηφαίστου

Μοναδικά τοπία με ηφαιστιογενή πετρώματα, εύφορες πεδινές εκτάσεις, τεράστιες αμμοθίνες και υγροβιότοποι, ενδιαφέροντες αρχαιολογικοί χώροι, αλλά και μια δαντελωτή ακτογραμμή, συνθέτουν το όμορφο νησί της Λήμνου.