Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Mr Bean



Διακοπές στην Κρήτη ο "Mr. Bean"

Άλλος ένας διάσημος ηθοποιός επιλέγει την Κρήτη για τις διακοπές του. 

Τις ομορφιές της Κρήτης θα απολαύσει για αρκετές ημέρες ο πασίγνωστος Βρετανός ηθοποιός Rowan Atkinson γνωστός για τον ρόλο του ως «Mr Bean».



Δείτε τον σωσία του Mr. Bean από το Πακιστάν [ΒΙΝΤΕΟ]

 Ο «Mr Bean» είναι ο χαρακτήρας που έκανε διάσημο τον  Ρόουαν Ατκισον στην ομώνυμη βρετανική κωμική τηλεοπτική σειρά.

Οι περισσότεροι θεωρούν πως ο Ατκισον ήταν ο μοναδικός Mr. Bean, ωστόσο, ένας σωσίας του ζει στο Πακιστάν.

Ο Ασίφ, όπως είναι το όνομά του, ζει στο Καράτσι και είναι πιστό αντίγραφο του πρωταγωνιστή ίσως με λίγα κιλάκια παραπάνω.



Ο Mr Bean για διακοπές στην Κεφαλονιά

Ο ηθοποιός Ρόουαν Άτκινσον που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Mr Bean βρίσκεται στην Κεφαλονιά. Ο Άτκινσον πήγε στο Φισκάρδο, έκανε την βόλτα του και δοκίμασε την ελληνική κουζίνα.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον αναγνώρισαν με αποτέλεσμα να του πιάσουν την κουβέντα και να βγάλουν φωτογραφίες. Στη συνέχεια επέστεψε στο πολυτελές γιοτ του.



Κακόγουστη φάρσα στα social media "πέθανε" τον Mr Bean

Αίσθηση και στεναχώρια  προκάλεσε σε εκατομμύρια θαυμαστές του διάσημου ηθοποιού Ρόουαν Άτκινσον,  μια κακόγουστη φάρσα στο διαδίκτυο, που τον ήθελε νεκρό σε ηλικία 58 ετών.



Ο Mr Bean κατηγορείται από την σύζυγο του για "παράλογη συμπεριφορά"

Τίτλοι τέλους έπεσαν στο γάμο του τηλεοπτικού Mr Bean, που ενσαρκώνει οΡόουαν Άτκινσον, και της πρώην πλέον συζύγου του, Σουνέστρα Σάτρι.

Η Σάτρι είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου λόγω "παράλογης συμπεριφοράς" του συζύγου της και σήμερα το διαζύγιο βγήκε υπέρ της ενώ όπως αναφέρει το Skynewς ο ηθοποιός δεν βρέθηκε στο δικαστήριο του Λονδίνου.