Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Μπρίτνεϊ Σπίαρς



Νέα φωτογραφία με τους γιους της Μπρίτνει Σπίαρς

Μια νέα φωτογραφία με τους γιους της πασίγνωστης και αγαπημένης Μπρίτνει Σπίαρς αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
Τόσο ο 16χρονος Σον Πρέστον Φεντερλάιν, όσο και ο 15χρονος ο Τζέιντεν Τζέιμς Φεντερλαιν, μεγάλωσαν και άλλαξαν εμφανισιακά πολύ.
Είναι γεγονός πως φωτογραφικό υλικό από τους δυο γιους της Μπρίτνει, δημοσιεύεται σπάνια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.



Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ζητάει την «ελευθερία» της για ακόμα μια φορά

Ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, κατέθεσε νέα έγγραφα που δηλώνουν ότι η τραγουδίστρια «συναινεί πλήρως» στο «χωρίς καμία καθυστέρηση» τερματισμό της κηδεμονίας της. Ο πατέρας της Τζέιμι Σπίαρς, ζήτησε και αυτός να τερματιστεί η αμφιλεγόμενη συμφωνία στις αρχές Σεπτεμβρίου.



Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο γάμος – αστραπή των 55 ωρών και οι αποκαλύψεις του πρώην συζύγου της Τζέισον Αλεξάντερ

Όταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παντρεύτηκε τον αγαπημένο της από το σχολείο, Τζέισον Αλεξάντερ, σε μεταμεσονύκτιο γάμο στο Λας Βέγκας το 2004, έγινε κάτι σαν ανέκδοτο, μιας και η κοινή συζυγική ζωή άντεξε μόλις δύο μέρες.

Ακριβώς 55 ώρες χρειάστηκε η πανίσχυρη νομική ομάδα της σταρ για να τον ακυρώσει, παραθέτοντας ως λόγο την προστασία της εικόνας της.



Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Έκλαιγα για δυο εβδομάδες...Είμαι εδώ για να δώσω ευγένεια»

Σε μία άκρως αποκαλυπτική ανάρτηση στο instagram, η Μπρίτνεϊ  Σπίαρς λύνει τη σιωπή της, ανοίγει τα χαρτιά της και συγκινεί.
Γράφει δυο λόγια για το ντοκιμαντέρ των New York Times, με θέμα της ζωή, την πορεία και την καριέρα της.
Το «Framing Britney Spears», έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο.



Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ακύρωσε όλα τα επερχόμενα σόου της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τις προσεχείς συναυλίες της στο Λας Βέγκας και άλλες επαγγελματικής υποχρεώσεις της, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της, αφού ο πατέρας της αρρώστησε σοβαρά.



Χάκερς «πέθαναν» την Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

Η επίθεση χάκερ στον λογαριασμό της δισκογραφικής εταιρείας Sony Music στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter είχε ως αποτέλεσμα να αναρτηθεί εκεί η ψευδής είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς. 

Τα επίμαχα μηνύματα διαγράφηκαν και η εταιρεία ζήτησε  συγγνώμη από την Αμερικανίδα ερμηνεύτρια, που χαίρει άκρας υγείας.